Μετατρέπει χυμένα φαγητά και καφέδες σε εντυπωσιακά έργα τέχνης

2 Ιουλίου, 20154:35 ΜΜ
More videos

Η Giulia Bernardelli έχει ένα μοναδικό ταλέντο. Παίρνει το χυμένο καφέ της και το μετατρέπει σε τέχνη. Η 27 ετών Ιταλίδα καλλιτέχνιδα είναι πτυχιούχος της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Μπολόνια και επί του παρόντος δουλεύει με μικρά παιδιά σε ένα μουσείο. Τα έργα της Bernardelli είναι πάντα αυθόρμητα.

«Αποφάσισα να αντικαταστήσω τα πινέλα με οτιδήποτε έχει να μου προσφέρει η φύση, όπως φύλλα, φλούδες φρούτων ή απλά το φαγητό μου,» λέει η ίδια. «Ποτέ δεν προγραμματίζω τη δουλειά μου από πριν… Για παράδειγμα, όταν πίνω καφέ, μελετώ τις αποχρώσεις που θα μπορέσει να μου δώσει αν το γυρίσω ανάποδα στο τραπέζι.»
Δείτε παρακάτω μερικά από τα εκπληκτικά έργα της και παρακαλούμε κοινοποιήστε αν σας αρέσουν!spilled-food-art-giulia-bernardelli-25 spilled-food-art-giulia-bernardelli-26 spilled-food-art-giulia-bernardelli-28 spilled-food-art-giulia-bernardelli-29 spilled-food-art-giulia-bernardelli-32 spilled-food-art-giulia-bernardelli-33 spilled-food-art-giulia-bernardelli-34 spilled-food-art-giulia-bernardelli-35 spilled-food-art-giulia-bernardelli-36 spilled-food-art-giulia-bernardelli-37 spilled-food-art-giulia-bernardelli-38 spilled-food-art-giulia-bernardelli-39 spilled-food-art-giulia-bernardelli-40 spilled-food-art-giulia-bernardelli-41 spilled-food-art-giulia-bernardelli-42 spilled-food-art-giulia-bernardelli-43 spilled-food-art-giulia-bernardelli-44

 

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News