Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
διεθνήΜετάνιωσαν οι γονείς του μικρού Τέντι για τη φωτογραφία του αποτυχημένου πάρτι...

Μετάνιωσαν οι γονείς του μικρού Τέντι για τη φωτογραφία του αποτυχημένου πάρτι γενεθλίων

Η φωτογραφία του 6χρονου Τέντι από την Αριζόνα, με το αποτυχημένο πάρτι γενεθλίων, έγινε viral και “ράγισε” καρδιές. Ο Τέντι κάλεσε 32 συμμαθητές του σε μία πιτσαρία προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλιά του την Κυριακή, ωστόσο δεν εμφανίστηκε κανείς.

Η μητέρα του Σιλ Ματσίνι έστειλε τη σπαραξικάρδια φωτογραφία στον τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC 15, όπου φαίνεται ο Τέντι να κάθεται μόνος του σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες και αναψυκτικά.

30301ad0be6f03e315aba27c23ba3f8a

Οι παίκτες της αγαπημένης ομάδας του μικρού στο NBA, οι Φοίνιξ Σαν, θέλησαν να προσφέρουν αγάπη στον πιτσιρικά και τον κάλεσαν στην αναμέτρηση με τους Λέικερς.

Οι γονείς εντούτοις του μικρού Τέντι δηλώνουν ότι μετάνιωσαν πικρά που δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία, ενώ δεν περίμενανπως θα γίνει διεθνές viral

Η μητέρα του, Σιλ Ματσίνι και ο πατέρας του, Τεντ Μπόλινγκερ ανέφεραν στην εφημερίδα «New York Post» ότι επρόκειτο για το πρώτο πάρτι γενεθλίων εκτός σπιτιού, όπου ο Τεντι θα περνούσε χαλαρά κάποιες ώρες με τους 32 συμμαθητές του από το δημοτικό σχολείο BASIS Tucson. Όμως, μια ώρα μετά, κανένας δεν εμφανίστηκε, καταστρέφοντας τη διάθεση της οικογένειας.

pitsa

«Είχα μπερδευτεί», δηλώνει ο πατέρας του. «Για τον Τέντι, το σημαντικότερο πράγμα ήταν να έχει εκεί τους συμμαθητές του. Το γεγονός ότι περίμενε μια ώρα στο πάρτι και δεν εμφανίστηκαν ήταν απογοητευτικό», πρόσθεσε.

«Ήταν άγρια η δημοσίευση της φωτογραφίας»

Οι γονείς του 6χρονου έκαναν ό,τι κάθε γονέας στη θέση τους – προσπάθησαν να κρατήσουν το παιδί απασχολημένο με άλλες δραστηριότητες.

Όταν  η Σιλ  είπε ότι δημοσίευσε τη φωτογραφία, της είπα να μην το κάνει, αλλά το έκανε λέει ο πατέρας. «Ήταν άγριο».

Στόχος της μητέρας του Τέντι ήταν να δείξει ότι κανένας από τους καλεσμένους δεν εμφανίστηκε. Μάλιστα, αφότου παρέδωσε τις προσκλήσεις μέσω της δασκάλας του Τέντι, με το τηλέφωνό της, πήρε περίπου 15 θετικές απαντήσεις και ορισμένοι άλλοι απάντησαν ότι δεν θα τα κατάφερναν.

«Σοκαρίστηκα και στο τέλος, όταν έπρεπε να πληρώσω γι’ αυτό, εκνευρίστηκα» δήλωσε η γυναίκα, αναφερόμενη στο λογαριασμό των 130 δολαρίων. «Γι’ αυτό έγραψα το μήνυμα, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι θα γινόταν viral», συμπλήρωσε.

Η Ματσίνι αναφέρει τώρα πως εύχεται να μην είχε στείλει τη φωτογραφία του Τέντι να κάθεται μόνος του μπροστά σε μισοφαγωμένες πίτσες, έστω κι αν στη συνέχεια οι Φοίνιξ της Αριζόνα προσκάλεσαν επίσημα τον Τέντι να παρακολουθήσει τον αγώνα με τους Λέικερς.

«Ειλικρινά, θα ήθελα να πάω πίσω στο χρόνο και να μην γράψω το μήνυμα», δήλωσε μετανιωμένη η Ματσίνι. «Δεν θέλουμε τόση προσοχή. Δεν το κάναμε για τα δώρα και για τίποτα. Ήταν απόφαση μιας στιγμής, αλλά δεν ήμουν έξυπνη. Ήμουν εκνευρισμένη. Αυτό είναι» συμπλήρωσε.

Πάντως του χρόνου, ο Τέντι δε θα κάνει πάρτι. «Δεν θα κάνουμε. Όχι πια. Δεν νομίζω, είναι πολύ προγραμματισμός για εμένα. Απλά θα πάμε ένα ταξίδι», τόνισε η μητέρα του.

Οι συμμαθητές του Τέντι φαίνεται πως αισθάνθηκαν μάλλον άσχημα έπειτα από όλα όσα συνέβησαν και τη Δευτέρα του ζήτησαν πολλά συγγνώμη. «Ξέχασαν να πάνε. Ήταν μια σκληρή μέρα για εκείνον, αλλά συνέβη και τώρα προχωράμε», δήλωσε η μητέρα του.

Τα πιο σημαντικά