Μετανάστες κατέβασαν και έσκισαν την ελληνική σημαία στην Χίο

5 Ιανουαρίου, 2017 2:02 ΠΜ
More videos

Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε η καταγγελία ιδιοκτήτη βενζινάδικου στη Χίο, ότι άγνωστοι κατέβασαν και στη συνέχεια έσκισαν την ελληνική Σημαία που είχε αναρτημένη έξω από το κατάστημά του

Το οπτικό υλικό που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου στις αρχές, απεικονίζει αρχικά έναν άνδρα να επιχειρεί να κατεβάσει ανενόχλητος τη σημαία που βρίσκεται πάνω στον ιστό.

politischios

Όπως αναφέρει ο politischios.gr, παρά τις προσπάθειές του δεν τα κατάφερε κι έτσι λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε μαζί με ακόμα έναν φίλο του. Έπειτα από μια μικρή προσπάθεια, κατάφεραν να την κατεβάσουν και να την πάρουν μαζί τους.

«Το περιμέναμε ότι αυτό θα συμβεί αργά ή γρήγορα. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, μία ώρα αφού κλείσαμε, ήρθαν αυτοί οι «φιλοξενούμενοί» μας και έκαναν αυτό που έκαναν. Προσπαθούσαν να τη σκίσουν.

politischios

Τελικά την πήρανε και λογικά ή την κάψανε ή την πετάξανε. Γι’ αυτό το σύμβολο έχουν σκοτωθεί τόσοι άνθρωποι και έχει χυθεί τόσο αίμα και φθάσαμε σε αυτό το σημείο», ανέφερε στο Politischios.gr ο υπάλληλος του πρατηρίου, Δημήτρης Λοϊζος.

Δείτε το βίντεο με την περιγραφή του ιδιοκτήτη του πρατηρίου.

[politischios]