Μετακόμισαν σε νέο σπίτι και βρήκαν έναν εγκαταλελειμμένο σκύλο στο υπόγειο

24 Μαρτίου, 2018 7:25 ΜΜ
More videos

Στο Σεντ Λούις, πουλήθηκε ένα σπίτι και όταν οι νέοι ιδιοκτήτες μετακόμισαν, ανακάλυψαν ότι κάποιος είχε αφήσει αλυσοδεμένο να πεθάνει, ένα όμορφο σκυλί. Ο νέος ιδιοκτήτης ανέφερε στο προσωπικό του κέντρου διάσωσης αδέσποτων ζώων του Σεντ Λούις: «Μόλις αγόρασα ένα νέο σπίτι και υπήρχε δεμένος ένα σκύλος ράτσας Πίτ Μπουλ στο υπόγειο. Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο καιρό βρισκόταν εκεί.»

Οι εθελοντές έσπευσαν στο σπίτι για να διασώσουν το εγκαταλελειμμένο κουτάβι και η αντίδρασή του ήταν απίστευτη. Η Νάταλι Τόμσον, η υπεύθυνη επικοινωνίας της ομάδας, δήλωσε: «Όταν ανοίξαμε την πόρτα του υπογείου και φωτίσαμε με τους φακούς, είδαμε μια ουρά να κουνιέται. Κόντεψε να πνιγεί με την αλυσίδα από τον ενθουσιασμό της που μας είδε. Όταν την ελευθερώσαμε, δεν σταμάτησε να μας κάνει χάδια και να δείχνει τη χαρά της».

Αποδείχθηκε πως ένας καταληψίας βρέθηκε στην κατοικία και μαζί με διάφορα πράγματα, άφησε και τον σκύλο. Κανείς δεν ξέρεις ποιος ακριβώς ήταν ή γιατί άφησε μόνο το όμορφο τετράποδο. Είναι σίγουρο πως δεν θα είχε επιβιώσει αν δεν το έβρισκαν, μιας και δεν είχε φαγητό και νερό στο υπόγειο.

Χάρις στην ιδιαίτερη προσωπικότητα και την απόλυτη χαρά που έδειξε όταν την βρήκαν, πήρε το όνομα «Τζάμπινγκ Μπιν». Παρά τα όσα πέρασε, έχει πολλή θέληση για ζωή. Η Τόμσον αναφέρει: «Η προσωπικότητά της είναι εντελώς αξιολάτρευτη. Αγαπάει όσους βλέπει και λαχταρά την προσοχή, ενώ βεβαιώνεται πως δεν θα την αγνοήσει κανείς. Είναι ένα πολύ ενεργητικό και αξιαγάπητο κουτάβι. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη όλη την ώρα!»

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την ιστορία του υπέροχου τετράποδου.

Ένας άνδρας, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν είδε ένα σκυλί αλυσοδεμένο στο υπόγειο του σπιτιού που μόλις αγόρασε.

Stray Rescue of St. Louis

Φαίνεται πως ένας καταληψίας βρέθηκε στην κατοικία και μαζί με διάφορα πράγματα, άφησε και τον σκύλο.

Stray Rescue of St. Louis

Οι εθελοντές έσπευσαν στο σπίτι για να διασώσουν το εγκαταλελειμμένο κουτάβι.

Stray Rescue of St. Louis

Έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και χάρηκε πολύ όταν είδε τους ανθρώπους.

Stray Rescue of St. Louis

«Κόντεψε να πνιγεί με την αλυσίδα από τον ενθουσιασμό της που μας είδε.»

Stray Rescue of St. Louis

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αντίδραση του αξιολάτρευτου σκύλου κατά τη διάσωσή του.