Μετά τον θάνατο της Μαλένας: Οι 2 νέες φωτογραφίες Ρούλας Πισπιρίγκου – Μάνου Δασκαλάκη που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

28 Μαρτίου, 20226:11 ΜΜ

Δύο νέες φωτογραφίες των γονιών της τραγωδίας της Πάτρας κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media, με διόλου κολακευτικά σχόλια να τις ακολουθούν και τους χρήστες του διαδικτύου να δηλώνουν εξοργισμένοι.

Πρόκειται για υλικό που τραβήχτηκε λίγο μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας Δασκαλάκη, το 2019, και πριν τον χαμό των άλλων δύο κοριτσιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζονται οι δύο γονείς να ποζάρουν χαμογελαστοί κατά τη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης, ενώ στη δεύτερη βλέπουμε και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, από πρωτοχρονιάτικη απόδραση των τριών τους στα χιόνια.

Οι φωτογραφίες προφανώς κοινοποιήθηκαν από πρόσωπα που είναι φίλοι της οικογενείας στα social media, καθώς όλοι τους έχουν κάνει απόρρητα τα προφίλ τους και έχουν «κλειδώσει» όλες τους της φωτογραφίες προκειμένου να μην έχει πρόσβαση σε αυτές ο καθένας στο Facebook.

Δείτε τις φωτογραφίες:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News