Μετά τον Τατσόπουλο θα έρθει στη ΝΔ ο Γιώργος Παπανδρέου;

23 Νοεμβρίου, 2018 2:46 ΠΜ
More videos

Αντιδράσεις στο εσωτερικό του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και στο ΚΙΝΑΛ σε τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος ουσιαστικά εμφανίστηκε να… «σβήνει» την «κόκκινη γραμμή» που είχε θέσει περί μη συνεργασίας του κόμματος με την ΝΔ.

Σε παρέμβασή του πριν μερικές ημέρες στο London School of Economics, ο Γιώργος Παπανδρέου ουσιαστικά φωτογράφισε συνεργασία με τη ΝΔ, η οποία δείχνει μια περίεργη πολυσελλεκτικότητα που προκαλεί τη θυμηδία αλλά και έντονες αντιδράσεις. Δε λέει να κοπάσει η αντίδραση για την προσφατη μεταγγραφή του «ακαταμάχητου» Τατσόπουλου.

«Θα έλεγα ότι δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στο με ποιους θα είμαστε μαζί, αλλά το τι θέλουμε να αλλάξουμε στη χώρα και αυτό πρέπει να είναι η πυξίδα του κόμματός μας», υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός, υπονοώντας ότι… δεν έχει σημασία αν θα είναι στην κυβέρνηση το Κίνημα Αλλαγής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Η συγκεκριμένη φράση δεν πέρασε απαρατήρητη στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη, αλλά ούτε του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Συγκεκριμένα, στελέχη του κόμματος που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου με έντονα αντιδεξιά ανακλαστικά διερωτώνται για ποιον λόγο ο πρώην πρωθυπουργός βάζει νερό στο κρασί του, ενώ άσπονδοι εσωκομματικοί του «φίλοι» στην Χαριλάου Τρικούπη τον κατηγορούν ότι «δίνει διαπιστευτήρια» στην ηγεσία του κόμματος προκειμένου να τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, για να εξασφαλίσει την επιστροφή του στα βουλευτικά έδρανα.