Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Μετά το νοσοκομείο ελευθερώθηκε η γλώσσα του»: Το σχόλιο του Λαζόπουλου για...

«Μετά το νοσοκομείο ελευθερώθηκε η γλώσσα του»: Το σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που τσακίζει κόκκαλα

Τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Άρη Πορτοσάλτε, στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασε από την εκπομπή του στο κανάλι του youtube του Newsbreak ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος στην εκπομπή του «Έξω από το στόμα του Λάκη» έπαιξε ένα μικρός απόσπασμα από το ξέσπασμα του Ανρέα Μικρούτσικου κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, οποίος είναι μιλήσει για θυσία των ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, η οποία θα ήταν μία ευκαιρία για να φτιαχτεί το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μεταξύ άλλων είε πει για τον Άρη Πορτοσάλτε:

«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου ‘’τι τον θες αυτόν;’’. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε.[…]Aυτός δεν είναι που είπε ‘’επιτέλους θα φτιάξουμε και δρόμους;’’, και κάθομαι εδώ και δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΪ».

O Λάκης Λαζόπουλο σχολίασε πως μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε και η γλώσσα του ελευθερώθηκε, γελώντας κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος του παρουσιαστή στην εκπομπή του ALPHA.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά