Μετά τις χημειοθεραπείες η Σάνεν Ντόχερτι δείχνει περήφανα τα νέα μαλλιά της

10 Αυγούστου, 2017 7:06 ΠΜ
More videos

Το περασμένο καλοκαίρι, η Σάνεν Ντόχερτι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες μετά από τη διάγνωση των γιατρών ότι έχει καρκίνο του μαστού.

Μάλιστα, μόλις ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της, αφού είδε ότι άρχισε να χάνει τα μαλλιά της και αυτή την πορεία της προς την ανάρρωση κατέγραψε σε μια σειρά φωτογραφιών τις οποίες και ανέβαζε στο Instagram.

Μεγάλο βάρος σε αυτές τις φωτογραφίες, η Σάνεν Ντόχερτι δίνει στην διαδικασία του αποχωρισμού των σκούρων της μαλλιών. Η ηθοποιός προσπάθησε να «συλλάβει» τη συναισθηματική της κατάσταση μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία, και το πέτυχε.

Οπως αναφέρουν όσοι έχουν κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά έχασαν και αυτοί τα μαλλιά τους (έστω και προσωρινά) η απώλεια των μαλλιών είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο κομμάτι της διαδικασίας γιατί βλέπουμε τα μαλλιά μας ως μέρος της ταυτότητάς μας.

Η Σάνεν Ντόχερτι μέσα από αυτό το φωτογραφικό ταξίδι, έκανε πολλούς ανθρώπους να μην αισθάνονται μόνοι και ήταν αναμφισβήτητα έμπνευση για όποιον περνούσε το ίδιο δύσκολο μονοπάτι.
Τώρα, λίγο παραπάνω από ένα χρόνο, η ηθοποιός άρχισε να ανακάμπτει, και χθες ανέβασε στο Instagram το νέο της κούρεμα.

Στη φωτογραφία, η ηθοποιός είναι με τον στυλίστα της και στη λεζάντα αναφέρει πόσο εκτιμά την καλοσύνη του πέρα από το ταλέντο του με ψαλίδι. «Ναι, κάνει τα καλύτερα κουρέματα, αλλά η πραγματική απόλαυση είναι όταν απορροφάς λίγη από τη θετική, γαλήνια ενέργεια του», έγραψε, προσθέτοντας ότι αγαπάει το νέο «σέξι παριζιάνικο»κομμάτι της.