Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜετά την «πόρτα» που έφαγε, η Σταμάτη πήρε τηλέφωνο τον παραγωγό

Μετά την «πόρτα» που έφαγε, η Σταμάτη πήρε τηλέφωνο τον παραγωγό

Η πρώτη αντίδραση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Το χρονικό με το περιστατικό στην παράσταση «Ο κουρέας της Σεβίλλης».

Τον παραγωγό της παράστασης «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» πήρε αμέσως τηλέφωνο, η Σάσα Σταμάτη, μετά την «πόρτα» που δέχθηκε από τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Όπως μεταφέρθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η διευθύντρια και όχι η ταξιθέτρια, κάλεσε τη Σάσα Σταμάτη στο γραφείο της και της ανακοίνωσε πως, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν θα ξεκινήσει την παράσταση αν δεν αποχωρήσει.

Η Σάσα Σταμάτη, η οποία είχε κάνει μεγάλο επεισόδιο στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, πήρε αμέσως τηλέφωνο τον παραγωγό της παράστασης.

Ο Ρένος Ρώτας είπε στους δημοσιογράφους, που ανέμεναν τους ηθοποιούς έξω από το θέατρο, πως «συναποφασίστηκε με τον παραγωγό μας» ενώ συμπλήρωσε: «Ήμασταν μέσα, καθυστέρησε να ξεκινήσει η παράσταση και μάθαμε ότι έγινε γι αυτούς τους λόγους».

Συμπλήρωσε πως «νομίζω επικοινώνησε μόνο με τον παραγωγό» ενώ απάντησε ότι «τάσσομαι υπέρ του Βασίλη ξεκάθαρα».

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε στους δημοσιογράφους: «Γνωρίζω ότι περιμένετε πολλές ώρες και ζητώ συγνώμη, δεν είχα σκοπό να κάνω κάποιο σχόλιο, να είστε καλά, καλές γιορτές. Ενωμένοι όλοι, δεν υπάρχει κανείς λόγος για διχασμό. Καλές γιορτές, να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι και να βρεθούμε το νέο χρόνο όλοι μαζί».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάσα Σταμάτη, σύμφωνα με το «Πρωινό», πήγε κανονικά στο γκισέ να πληρώσει εισιτήριο, αλλά εκεί της είπαν, «περάστε με πρόσκληση».Τα πιο σημαντικά