Μετά από αρκετές ημέρες σιωπής: Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με τον Ματέο Παντζόπουλο

4 Ιανουαρίου, 20223:35 ΜΜ

Από την ημέρα που η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της στο MEGA για τις γιορτές έχει εξαφανιστεί από τα social media κάτι που δεν συνηθίζει. Ενώ και ο Άγγελος Λάτσιος που είναι ενεργός χρήστης είχε ημέρες να δημοσιεύσει κάτι.

Ωστόσο, μετά από αρκετές ημέρες σιωπής, ο 19χρονος έκανε μια απίστευτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου με τον Ματέο Παντζόπουλο

Ο Άγγελος Λάτσιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους δυο φωτογραφίες από την θάλασσα όπου πήγε να κάνει το μπάνιο του. Σε μια από τις δυο φωτογραφίες επίσης που ανήρτησε, είδαμε στο βάθος και τον Ματέο Παντζόπουλο.

Όπως λοιπόν καταλάβαμε η Ελένη Μενεγάκη και η οικογένεια της πέρασαν τις ημέρες των γιορτών στην Αθήνα.

Ο Άγγελος Λάτσιος μπαίνει στρατό

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να το χάρηκε με την ψυχή της τα Χριστούγεννα που έμεινε σπίτι με την οικογένειά της κι έκανε ένα μίνι παρτάκι (δείτε εδώ λεπτομέρειες) αλλά ο νέος χρόνος δεν θα την βρει στα καλύτερά της όπως φαίνεται!

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Yes, έφτασε ένα χαρτί στα Μελίσσια, στο σπίτι της παρουσιάστριας, από την ελληνική αστυνομία που είχε επάνω το όνομα του Άγγελου Λάτσιου, το οποίο την ανησύχησε αρκετά.

Όπως είναι γνωστό ο Άγγελος δεν μένει τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της Ελένης αλλά στην βίλα του πατέρα του, Γιάννη, (δείτε εδώ φωτογραφίες). Η Ελένη, λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε άλλη περίπτωση δεν θα άνοιγε τον φάκελο γιατί αφορούσε τον γιο της αλλά επειδή είδε ότι είναι από τις αρχές δεν μπορούσε να κάνει υπομονή. Παραξενεύτηκε αρκετά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Yes, λοιπόν, ο Άγγελος Λάτσιος παρέλαβε το χαρτί κατάταξής του στον στρατό! Πήγαν κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής με την μητέρα του για να ενημερωθούν περαιτέρω. Ο Άγγελος έχει πάρει αναβολή λόγω σπουδών η οποία εν τέλη δεν μπορεί να κοπεί οπότε για τώρα… θα κοιμούνται ήρεμοι.

Όταν με το καλό πάρει το πτυχίο των σπουδών του θα μπει να υπηρετήσει κανονικά την θητεία του.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News