Μετά από αυτό το βίντεο δεν θα βάψετε ξανά τα νύχια σας με τον ίδιο τρόπο!

26 Μαΐου, 2015 6:42 ΜΜ
More videos

Τα βερνίκια με glitter είναι ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακά, όμως όταν έρθει η ώρα να τα αφαιρέσεις μπορούν να γίνουν μεγάλος μπελάς. Παίρνει 10 φορές περισσότερο χρόνο να ξεβάψεις ένα βερνίκι με glitter, από ένα αντίστοιχο χωρίς glitter. Το χειρότερο σημείο είναι όταν το glitter κολλάει πάνω  στο βαμβάκι με το ασετόν και το κάνει εντελώς άχρηστο.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται γνωστά τότε πρέπει να δείτε το παρακάτω βίντεο. Με το φοβερό αυτό κόλπο θα εξοικονομήσετε χρόνο, ενέργεια και τόνους βαμβάκι, την επομένη φορά που θα πάτε να αφαιρέσετε το βερνίκι σας.

Η μέθοδος αυτή περιλαμβάνει μια στρώση κόλλας η οποία σας επιτρέπει να ξεφλουδίσετε με μια κίνηση το glitter. Να τονίσουμε μόνο, πως η μέθοδος αυτή δεν είναι μόνιμη, αλλά διαρκεί περίπου 2 μέρες. Για αυτές που θέλουν να αλλάζουν το βερνίκι τους συχνά, αυτός ο τρόπος είναι τέλειος!

Θα χρειαστείτε:

  • Μια υγρή κόλλα
  • Νερό
  • Ένα μπουκαλάκι βερνικιού
  • Ένα μικρό χωνί (προαιρετικά – για να κάνετε τη διαδικασία πιο εύκολη)

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Πάμε να τη δούμε βήμα- βήμα.

  1. Παίρνουμε το μπουκαλάκι και ρίχνουμε κόλλα μέχρι τη μέση.
  2. Στη συνέχεια ρίχνουμε με τη βοήθεια του χωνιού ελάχιστο νερό.
  3. Βιδώνουμε το καπάκι και κουνάμε το μπουκαλάκι μέχρι η κόλλα και το νερό να αναμειχθούν καλά. Η σύνθεση του μείγματος  πρέπει να είναι παρόμοια με αυτήν που έχουν τα βερνίκια – βάσεις  που αγοράζετε από το εμπόριο. Αν θέλετε να γίνει πιο παχύ προσθέστε λίγη κόλλα ενώ αν θέλετε να το αραιώσετε προσθέστε μερικές σταγόνες νερό.
  4. Μόλις βρείτε την ιδανική σύνθεση, περάστε μια στρώση στα νύχια σας, όπως θα κάνατε με ένα κλασσικό βερνίκι.
  5. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει και να γίνει ματ.
  6. Τέλος περάστε από πάνω οποιοδήποτε εντυπωσιακό βερνίκι επιθυμείτε.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να ξεφλουδίσετε την κόλλα από τα νύχια. Ακόμη και 3 στρώσεις glitter πάνω σε αυτή τη βάση, μπορούν να αφαιρεθούν με απίστευτη ευκολία. Το 90% του βερνικιού μπορεί να ξεφλουδιστεί και το υπόλοιπο μπορεί να αφαιρεθεί με ένα βαμβάκι και λίγο ασετόν.

Δοκιμάστε το την επόμενη φορά που θα θέλετε λίγο glitter στα νύχια σας και τότε σίγουρα θα είστε πολύ χαρούμενες  που είδατε αυτό το βίντεο!