Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜετά από 8 μέρες: Ευχάριστα νέα για την 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα,...

Μετά από 8 μέρες: Ευχάριστα νέα για την 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα, επέστρεψε στην αγκαλιά των παιδιών της

Εξιτήριο πήρε, το πρωί της Παρασκευής, η 43χρονη Αστυνομικός από τη Λάρισα, η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της.

Η άτυχη γυναίκα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βαριά τραύματα και παρέμεινε στο νοσοκομείο για οκτώ ημέρες.
Πριν μερικές ημέρες ο επιχειρηματίας προφυλακίστηκε, ενώ η ίδια νοσηλευόταν με τραύματα σε κοιλιακή χώρα και κεφάλι.

Μάλιστα της είχε τοποθετηθεί μετά από επέμβαση και ειδικό σωληνάκι στα νεφρά. Ταυτόχρονα τύγχανε και ψυχολογικής υποστήριξης τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της μετά το άγριο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας που συγκλόνισε τόσο τη Λάρισα, όσο και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Η υγεία της αστυνομικού βελτιώθηκε, έκανε δεύτερη αξονική, καθώς υπήρχε η πιθανότητα να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για περεταίρω εξέταση από τους νευροχειρουργούς του ΠΓΝΛ. Τελικά απέφυγε τα χειρότερα και από σήμερα το πρωί επέστρεψε στο σπίτι της και στην θαλπωρή των οικείων της.

Ο σύζυγός της ζήλευε παθολογικά τη 43χρονη

Οι μαρτυρίες που έχουν συλλέξει αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, από το φιλικό, οικογενειακό και γειτονικό περιβάλλον, αποκαλύπτουν ότι ο 52χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας, ήταν “προσεκτικός” και δεν προχωρούσε σε βίαιες επιθέσεις όταν στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και τα παιδιά τους.

Ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του και προκαλούσε συχνές σκηνές ζηλοτυπίας για ασήμαντες αφορμές και αιτίες, όπως από μία συνομιλία που είχε με συνάδελφό της έως μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την “επιβράβευση” ενός LIKE! Σε κάποιες από αυτές η κατάληξη του καυγά ήταν κακοποιητική.

Γείτονες του ζευγαριού ανέφεραν στους αστυνομικούς, ότι είχαν ακούσει συχνούς καυγάδες αλλά και ήχους που παρέπεμπαν σε σωματικές επιθέσεις που συνοδεύονταν από κραυγές πόνου.

Η μητέρα της 42χρονης, ανέφερε στους αστυνομικούς πως η κόρη της της έλεγε: “Μαμά, δεν τον αντέχω. Το καταλαβαίνεις; Μαύρισε μέσα η ψυχή μου, δεν αντέχω”, με τη μητέρα της, χωρίς να ξέρει τι θα ακολουθούσε, να την συμβουλεύει να κάνει υπομονή.

Τα πιο σημαντικά