Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜεσολόγγι: Βρέθηκε σημαντικό στοιχείο «καταδiκη» στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκpός ο Μπάμπης

Μεσολόγγι: Βρέθηκε σημαντικό στοιχείο «καταδiκη» στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκpός ο Μπάμπης

Φυσίγγιο από κυνηγετικό όπλο βρέθηκε κοντά στο σημείο, όπου χθες, Τρίτη, εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, παρόμοιο δηλαδή με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα, και βρέθηκε σήμερα το πρωί, σε μικρή απόσταση από την περιοχή στον κάμπο του Ευηνοχωρίου στο Μεσολόγγι, όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη.

Το σημαντικό αυτό εύρημα, όπως και οι δύο καραμπίνες του κρεοπώλη θα μεταφερθούν στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν το φυσίγγιο έχει σχέση με την δολοφονία του νεαρού κυνηγού
Οι ερευνητές της αστυνομίας, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να την πέταξε.

Αύριο στη περιοχή της Ευαγγελίστριας, όπου έγινε η δολοφονία, θα φτάσουν ναρκαλιευτές του Στρατού και με ένα ειδικό μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο μαγνήτη ανάσυρσης μεταλλικών αντικειμένων, θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν την καραμπίνα του θύματος ή και άλλα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του ο νεαρός κυνηγός.

Η διαδρομή το βράδυ της εξαφάνισης του Μπάμπη

Οι αναλυτές της αστυνομίας, αποτύπωσαν σε χάρτη την διαδρομή που ακολούθησε με το αυτοκίνητό του ο κρεοπώλης στο Μεσολόγγι μετά την δολοφονία του Μπάμπη. Όπως φαίνεται στο χάρτη, ο 50χρονος δεν έστριψε δεξιά από την οδό Ναυπάκτου για να πάει σπίτι του, αλλά έστριψε αριστερά στην οδό Σπύρου Μουστακλή και κινήθηκε προς την λιμνοθάλασσα.
Στο τέλος του δρόμου, στις 21:45 το βράδυ στις 4 Ιανουαρίου, εκπέμπει σήμα για τελευταία φορά το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου.

Στη συνέχεια κλείνει το κινητό τηλέφωνο, και όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας το πέταξε στη λιμνοθάλασσα και επέστρεψε σπίτι του. Εκεί επικεντρώνονται οι έρευνες λιμενικού και εθελοντών για το κινητό τηλέφωνο του θύματος.

Τα πιο σημαντικά