Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜεσολόγγι: «Ψέμα ότι η οικoγένεια του κρεoπώλη πλήρωσε την κηδεία, ούτε τηλέφωνο...

Μεσολόγγι: «Ψέμα ότι η οικoγένεια του κρεoπώλη πλήρωσε την κηδεία, ούτε τηλέφωνο δεν πήραν» – Ξεσπά η αδερφή της 50χρονης

Σε άλλο σημείο, έκανε αναφορά σε μία ψυχολόγο που στηρίζει την οικογένειά της: “Ο μόνος που βρέθηκε κοντά στην οικογένειά μου και τα παιδιά της αδελφής μου, ήταν ένα παιδάκι που δεν ζει, που δεν υπάρχει στη ζωή. Λέγεται “Βασίλης Πλούμης”, έχει ένα εργαστήριο εδώ στο Μεσολόγγι. Αυτό το παιδί μας στηρίζει. Έχει χάσει τη ζωή του 16 ετών και αυτό το παιδί προσφέρει σε μας τη βοήθεια. Το εργαστήρι του. Η μητέρα του είναι ψυχολόγος και μας στηρίζει”.
“Δεν θα το ξεπεράσει η κόρη της”

Η αδελφή της 50χρονης μίλησε για την τραγική στιγμή που έμαθε από την ανίψια της για ό,τι συνέβη στο κρεοπωλείο: “Η αδερφή μου ήρθε εδώ και δύο χρόνια. Δούλεψε ένα μήνα σε αυτήν τη δουλειά. Ήρθαμε στην Ελλάδα για να δουλέψουμε. Κάθονται και λένε αυτά τα πράγματα. Είχε πάει με την 18χρονη κόρη της εκείνη τη μέρα στη δουλειά. Πήγε να τη βοηθήσει. Ήταν μπροστά… Είδε τη μητέρα της… Ένα φρικτό θάνατο. Δεν πρόκειται ποτέ να το ξεπεράσει στη ζωή της. Είναι πολύ σκληρό για ένα παιδί. Προσπαθούμε όλοι να την στηρίξουμε γιατί εμάς έχει”.

0702c3c090f648b0ae2c92baf0cc5c12 1

Σε ερώτηση για την εκδοχή του πατέρα του κρεοπώλη, ότι “απ΄ ότι φαίνεται την έβαλε σε λειτουργία για να την καθαρίσει λίγο καλύτερα. Όπως ήταν σκυμμένη εγκλωβίστηκε το κεφάλι της και το χέρι της και της έκανε ζημιά στον αυχένα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της”, η αδελφή του θύματος απάντησε: “Μου είπε η ανιψιά μου, ότι άκουσε μόνο μία φωνή, ένα “ωχ”. Έτρεξε να δει την μητέρα της και εκείνη τη στιγμή την είδε καρφωμένη στο μηχάνημα και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Βγήκε έξω και ζήταγε βοήθεια. Με πήρε τηλέφωνο και ζήταγε βοήθεια και έτρεξα. Δεν κουνιόταν, δεν μιλούσε. Είχε πεθάνει επί τόπου”.

 

Τα πιο σημαντικά