Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜεσολόγγι: Πώς ο κρεοπώλης προσπαθεί να εμπλέξει στη δολοφονiα τον πιο στενό...

Μεσολόγγι: Πώς ο κρεοπώλης προσπαθεί να εμπλέξει στη δολοφονiα τον πιο στενό φίλο του Μπάμπη, τι λέει ο ίδιος

Οι έρευνες των αρχών για τη δολοφονία του Μπάμπη συνεχίζονται στο Μεσολόγγι, με τον 50χρονο κρεοπώλη που έχει ήδη προφυλακιστεί να εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή. Μάλιστα, στην απολογία του επιχείρησε να εμπλέξει, έναν από τους πιο στενούς φίλους του άτυχου 31χρονου.

Ειδικότερα, αστυνομία και Στρατός, “χτενίζουν” τη βαλτώδη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου, αναζητώντας την καραμπίνα όσο και το κινητό του Μπάμπη, το οποίο θα “αποκαλύψει” τη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και συνομιλίες που είχε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο κρεοπώλης ρίχνει ευθύνες σε έναν φίλο του Μπάμπη, τον πιο κοντινό του. Όταν ρωτήθηκε για το πότε έκλεισε το ραντεβού με τον Μπάμπη είπε αυθημερόν και όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως αναφέρει στον φίλο του πως θα πάει μαζί με τον κρεοπώλη για κυνήγι, είπε πως νωρίτερα είχε πάει στον κρεοπωλείο και τότε δόθηκε το ραντεβού,

Στη συνέχεια, αναφέρει πως στο αυτοκίνητο όταν επιβιβάστηκε ο Μπάμπης του είπε πως είχε πάει για φαγητό με τον φίλο του στα Μούσουρα. Σερ αυτά τα δύο σημεία, ο κρεοπώλης επιδιώκει να εμπλέξει τον φίλο του Μπάμπη.

Οι αναφορές του κρεοπώλη στον φίλο του Μπάμπη

“Πότε κανονίσατε να συναντηθείτε με τον Μπάμπη στις 04-01-2024. Αυθημερόν; Αυτός σας το ζήτησε; Πως εξηγείτε ότι ο Μπάμπης είχε ήδη ενημερώσει από τις 18:25 τον φίλο του ότι θα συναντιόσασταν;

-Όπως σας είπα και προηγουμένως κανονίσαμε όταν ήρθε στο μαγαζί στις 04-01-2024 και περί την ώρα 17:30, είπε ο κρεοπώλης.

“Τι συζητήσατε με τον Μπάμπη όταν μπήκε στο αυτοκίνητο σας; Που θα πηγαίνατε;”

-Αφού επιβιβάστηκε, μου είπε από μόνος του ότι είχε πάει για περπάτημα με τον φίλο του προς τα Μούσουρα την ίδια μέρα στις 04-01-24 και ότι “έφαγαν βροχή” μόνο αυτό είπαμε εκείνη τη στιγμή και τίποτε άλλο, ανέφερε ο κρεοπώλης.

Όσα κατέθεσε στις Αρχές ο φίλος του Μπάμπη

Την ίδια ώρα, ο φίλος του Μπάμπη, κλήθηκε να καταθέσει στην αστυνομία και είπε πως γνώριζε τον φόβο του Μπάμπη προς αυτόν τον άνθρωπο.

“18:30 τον κάλεσα για να μάθω τι είχε κανονίσει και εκείνος μου απάντησε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με τον κρεοπώλη. Εγώ του πρότεινα να μην πάει. Αφενός, γιατί είναι επικίνδυνο το κυνήγι την νύχτα και αφετέρου γιατί γνώριζα ότι ο κρεοπώλης του χρωστούσε 17.000 ευρώ και είχα μια ανησυχία για αυτό, πλην όμως, ο Μπαμπης ήταν κάθετος και θα πήγαινε για κυνήγι”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

“Μετά τον κάλεσα 20:12 και του ανέφερα ότι έπρεπε να έρθει να ψήσουμε χωρίς να πούμε κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες ήταν προβληματισμένος και μου ανάφερε ότι είχε άγχος για το αν θα του επέστρεφε ο κρεοπώλης τα λεφτά. Αν συνέβαινε κάτι άλλο θα μου το έλεγε γιατί μου τα έλεγε όλα”.

Τι είχε καταθέσει ο φίλος του Μπάμπη στο LIVE NEWS

“Απλά τον είχα καλέσει να έρθει για ψήσιμο και μου είχε πει ότι με είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε για κυνήγι με το συγκεκριμένο άτομο. Εμένα μου λέει ‘’θα πάω για κυνήγι στο τάδε σημείο΄’’ και του λέω ‘’εντάξει φίλε, καλώς’’. Αυτό είχε γίνει 6.30 η ώρα, είχε γίνει νωρίς. Την άλλη μέρα, όταν με πήρε η μητέρα του, επειδή με τον Μπάμπη μιλούσαμε, μήπως γνωρίζω πού είναι. Ήρεμος ήταν, το μόνο του άγχος ήταν αυτό με τα χρήματα, δεν είχε κάποιο άλλο άγχος. Εγώ δεν κυνηγάω καν, δεν είμαι καν στην παρέα, εγώ είμαι παρέα του Μπάμπη ξεχωριστή από τους κυνηγούς. Δεν έχω σχέση με τα άτομα εκείνα. Τον (φίλο του Μπάμπη) που έχει βγει και στα κανάλια, τον ήξερα μέσω του Μπάμπη του φίλου μου μόνο. Τον άλλον τον κρεοπώλη δεν τον ξέρω καν, δηλαδή φατσικά τον ξέρω, να μην το βρίσω τώρα, τέλος πάντων ρεμάλι, αυτό. Δεν έχω εγώ πάρε δώσε με αυτούς. Δεν είναι κρυφό αυτό, το ξέρει όλο το Μεσολόγγι που λέει ο λόγος, ότι του χρώσταγε χρήματα τον πήγαινέ από μέρα σε μέρα ότι θα του δώσει τα λεφτά”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

“Τα χρήματα του τα είχε ζητήσει δύο φορές από ότι ξέρω. Εμένα δεν μου το πολυέλεγε γιατί την πρώτη φορά τον έκραξα. Δεν μου είπε δεύτερη φορά. Δεύτερη φορά δηλαδή άργησε να μου το πει όταν του ξανάδωσε χρήματα, γιατί την πρώτη τον έκραξα και είπα ‘’δουλεύεις έξω μεροκάματο, ταλαιπωρήσει για να δίνεις έτσι τα χρήματά σου;’’. Ξέρω ότι τα είχε δώσει δύο φορές. Δύο ή τρις φορές. Τρεις έμαθα τώρα εγώ συγκεκριμένα. Σηκώθηκε και έφυγε(ο κρεοπώλης). Όλοι τον έψαχναν και αυτός ήταν χαλαρός που ήταν ο τελευταίος που ήταν μαζί του”.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά