Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜεσολόγγι: Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρεiο ο 50χρονος κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Μεταφέρθηκε στο ψυχιατρεiο ο 50χρονος κρεοπώλης

O 50χρονος εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον Κορυδαλλό

Στην Γ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο κρεοπώλης του Μεσολογγίου, μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, να προφυλακιστεί ως ο βασικός κατηγορούμενος την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Αν και σκληρός και άκαμπτος, κατά την απολογία του ανακριτή, μόλις πέρασε την πύλη των φυλακών, ο 50χρονος εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Δείτε το βίντεοΕξέφρασε τάσεις αυτοκτονίας και για το λόγο αυτό οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, κινήθηκαν άμεσα και τον οδήγησαν για εξέταση από ψυχίατρο. Το βράδυ ο Μάκης Ρήγας μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού για να εξεταστεί από γιατρό.

Τον αποδοκίμασαν οι υπόλοιποι κρατούμενοι

fylakes korydalloy.jpg

Αμέσως μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο των φυλακών όπου και εξετάστηκε από τον γιατρό, ο οποίος επεσήμανε ότι χαίρει άκρας υγείας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά την άφιξή του στις φυλακές οι υπόλοιποι κρατούμενοι τον υποδέχτηκαν με ύβρεις και απειλές.

Αυτό ήταν κάτι που είχε προβλεφθεί από τις Αρχές και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να βρεθεί σε ειδική πτέρυγα και να προαυλίζεται μόνος του.

Τα ευρήματα των αρχών από το τετράδιο του Μπάμπη

Μεσολόγγι: Πού δίνει στίγμα το τηλέφωνο του Μπάμπη – Στρατός και ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» τον βάλτο - mesolongi: pou dinei stigma to tilefono tou babi – stratos kai el.as. «chtenizoun» ton valto

Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί είναι και το τετράδιο που κρατούσε ο Μπάμπης. Σε αυτό υπάρχουν αρκετά ονόματα γραμμένα και δίπλα τους υπάρχουν ποσά. Κάποια εξ’ αυτών είναι σβησμένα επειδή προφανώς είχε εξοφληθεί το χρέος, ενώ άλλα φαίνονται κανονικά.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Αναστασόπουλο, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος», κάποια από τα ονόματα αυτά έχουν κυκλωθεί από τις αρχές. Μάλιστα, στο παρελθόν φέρεται να είχαν εμπλακεί και σε υποθέσεις χρυσοθηρίας.

Το τρίτο πρόσωπο και τα σβησμένα μηνύματα

Μεσολόγγι: Το τρίτο πρόσωπο που έσβησε μηνύματα με τον Μπάμπη και οι δύο στοχεύσεις της έρευνας

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Σύμφωνα με όσα δήλωσε οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό ενός ακόμα άνδρα ο οποίος συνομίλησε με τον Μπάμπη, αλλά είχε σβήσει μέρος της συνομιλίας τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Δημόπουλος ανέφερε:

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους είχε βοηθήσει αλλά το σημαντικό είναι η ανάκτηση των δεδομένων. Έχει κατασχεθεί ένα άλλο τηλέφωνο και θέλουμε να δούμε για ποιο λόγο το άλλο άτομο είχε σβήσει κάποια μηνύματα.

Ο άνθρωπος αυτός έχει εκτελεστεί από τα 8 μέτρα και φαίνεται πως ήταν σε αμυντική στάση. Πιστεύουμε πως υπήρχε ενέδρα. Παρασύρθηκε εκεί και ίσως η δολοφονία έχει γίνει με το δικό του όπλο. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει μεταφερθεί το πτώμα αλλά αυτό θα μας το δείξει το DNA».

Σε άθλια οικονομική κατάσταση ο κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Οργή λαού κατά τη μεταγωγή του κρεοπώλη από το δικαστήριο στον Κορυδαλλό (Βίντεο) - DM News

Αναφερόμενος στο τετράδιο που κρατούσε ο Μπάμπης με τις οικονομικές συναλλαγές του ο δικηγόρος της οικογένειας επεσήμανε ότι ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και το όνομα του κρεοπώλη, δίχως να μπει σε λεπτομέρειες για την οφειλή.

Την ίδια ώρα όμως έδωσε ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Σύμφωνα με αυτά που είπε ο κ. Δημόπουλος ο κρεοπώλης βρίσκονταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

«Και ο κρεοπώλης ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Θέλω να πιστεύω στην συμπληρωματική διαδικασία πως θα μας πει μία κουβέντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα πιο σημαντικά