Μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα τύλιξε ένα δώρο με έναν υπέροχο τρόπο που σίγουρα δεν έχει ξαναδεί.

3 Δεκεμβρίου, 2015 4:00 ΜΜ
More videos

Συνήθως, το δυσκολότερο κομμάτι, όταν κάνουμε ένα δώρο σε κάποιον αγαπημένο μας είναι η διαδικασία του τυλίγματος της συσκευασίας. Είναι τόσο δύσκολη και χρονοβόρα, που πολλές φορές άσχετα από το πόσο σκληρά θα προσπαθήσουμε στο τέλος τα κάνουμε μαντάρα.

Όμως, με αυτή την απίστευτα γρήγορη και εύκολη τεχνική μπορείτε να τυλίξετε τα δώρα σας μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η συγκεκριμένη μέθοδος αμπαλάζ διαρκεί μόλις 15 δευτερόλεπτα, μόλις την συνηθίσετε.

Παρόλο που αυτή η μέθοδος δεν ενδείκνυται για όλες τις συσκευασίες είναι ιδανική για να τυλίξετε κουτιά σε διάφορα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ως διασκεδαστικό μπόνους το βίντεο περιέχει και ένα τρόπο περιτυλίγματος εμπνευσμένο από την Ιαπωνία.

Η συσκευασία μοιάζει τόσο επιτυχημένη και μάλιστα αν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παραπέρα μπορείτε να κάνετε το περιτύλιγμα να μοιάζει με γραβάτα ή με πουκάμισο.

Ποιος φανταζόταν, ότι το τύλιγμα των δώρων θα μπορούσε να είναι τόσο διασκεδαστικό; Σκεφτείτε πόσο πολύ θα χαρούν οι φίλοι σας και η οικογένειά σας, όταν τους δώσετε ένα τόσο εντυπωσιακό δώρο!

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: