Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜεροκάματο του τρόμου για τον Αντύπα: Άντρας ανέβηκε στην πίστα και τον...

Μεροκάματο του τρόμου για τον Αντύπα: Άντρας ανέβηκε στην πίστα και τον χτυπούσε μπροστά σε όλο το μαγαζί

Έκπληκτος ο Αντύπας με την επίθεση που δέχτηκε από θαμώνα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, την ώρα που τραγουδούσε το τραγούδι «Είμαι στα χάι μου».

Ειδικότερα, την ώρα που ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία και το κοινό του πετούσε πανέρια με λουλούδια, δέχτηκε επίθεση από έναν άνδρα.

Αρχικά, ο εν λόγω άνδρας επιτέθηκε στον Αντύπα λεκτικά και στη συνέχεια, τον χτύπησε, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του TikTok.

Μία από τις κοπέλες που πουλούσαν λουλούδια, προσπάθησε να σταματήσει τον εξαγριωμένο θαμώνα, μπαίνοντας ανάμεσα στους δύο άνδρες, χωρίς αποτέλεσμα, καθώς έσπρωξε κι εκείνη και συνέχισε τον καβγά.

Μετά από λίγη ώρα, πελάτες και εργαζόμενοι του μαγαζιού ανέβηκαν κι εκείνοι στην πίστα, ώστε να ηρεμήσουν τον άνδρα και να τον πείσουν να επιστρέψει στο τραπέζι του.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επίθεσης, ο Αντύπας συνέχισε να τραγουδάει για το κοινό του, που παρακολουθούσε σαστισμένο.

Ο Αντύπας δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν

Η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με τον τραγουδιστή, ο οποίος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια.

“Γκρέμισε” το διαδίκτυο ο πατήρ Ευγένιος: Ο Έλληνας ιερομόναχος χορεύει & εντυπωσιάζει με τις ικανότητες του

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επίθεση που δέχτηκε ο Αντύπας «η εξήγησή του είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε υπάρχει κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Μου φαίνεται κι εμένα περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα, με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο, είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή».

@

♬ –
Τα πιο σημαντικά