Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜενεγάκη: Ο καβγάς των παιδιών της για το φλουρί, η μάνα της...

Μενεγάκη: Ο καβγάς των παιδιών της για το φλουρί, η μάνα της με τις βασιλόπιτες και η πεθερά της

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε την παράδοση που έχει η οικογένεια της με τις βασιλόπιτες και τον άγριο καβγά των δύο παιδιών της!

Η Ελένη σε μία εκπομπή της είχε αποκαλύψει ότι κάθε χρόνο κόβουν δύο βασιλόπιτες:

«Κάθε βασιλόπιτα άλλο φλουρί. Είναι μια για όλη την οικογένεια, παππούδες, γιαγιάδες κλπ. Είμαστε μεγάλο σόι. Παιδιά είχα να δω φλουρί πάνω από δεκαετία, την θυμάμαι την τελευταία φορά. Το έχω για γούρι. Ήρθε το φλουρί, ήρθε και το Mega το καλό. Δεν μου αρέσει το σικέ δεν το έκανα ποτέ, ούτε όταν μωρά. Θέλω να είναι πραγματικά γι’ αυτό κόβουμε τόσες πίτες. Δεν σημαίνει ότι πάντα τυχαίνει. Έχω δει σε άλλα σπίτια που το κάνουν για να κερδίσει και μην γκρινιάζει το παιδί. Τι θα πει θα γκρινιάζει; Δώσε του ένα και πες του κέρδισες αλλά κόψε σωστά την πίτα».

Σήμερα, 22 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: «Δύο παιδιά μου είχαν τσακωθεί Πρωτοχρονιά για το φλουρί που του ενός το κομμάτι ήταν ελαφρώς πιο μικρό. Μόνο μεζούρα δεν είχαμε βγάλει… Αφού έλεγα «πωπωπω τι μας βρήκε σήμερα να μετράμε την πίτα…»»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε τι είχε κάνει η μάνα της, η κυρία Ζέτα Μισόκαλου μία Πρωτοχρονιά που είχε πάρει και τις τρεις βασιλόπιτες και είχε πάρει το φλουρί… και πήγε και στην πεθερά της Ελένης και είχε κερδίσει και εκεί το φλουρί και τα παιδιά της παρουσιάστριας ήταν δυστυχισμένα γιατί δεν είχαν κερδίσει!
Τα πιο σημαντικά