Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
δηλώσειςΜέμος Μπεγνής: «Έπιασα τον σύντροφό μου να με απατά, αλλά δεν με...

Μέμος Μπεγνής: «Έπιασα τον σύντροφό μου να με απατά, αλλά δεν με νοιάζει, δεν είμαι κτητικός άνθρωπος»

Στην απιστία, στη ζήλια στις σχέσεις και τις συνεργασίες του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μέμος Μπεγνής ενώ αποκάλυψε και τα άσχημα πράγματα που έχει ακούσει για τον εαυτό του.

«Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον που σιχαινόμουν, αλλά τον σιχάθηκα στην πορεία. Πολύ παλιά» είπε για συνεργασία του. Έχει πιάσει σύντροφό του να τον απατά; «Ναι, αλλά δεν με νοιάζει κιόλας καθόλου. Δεν ξέρω τι σημαίνει ζήλια και δεν είμαι κτητικός άνθρωπος. Φαντάσου δεν θέλω να έχω ιδιοκτησίες. Πόσο μάλλον να μου ανήκει ένας άνθρωπος. Δεν μπορώ να έχω δικό μου σπίτι. Μια μηχανή έχω στο όνομά μου. Δεν μπορώ να ακούω από τον άλλον ότι είσαι όλη μου η ζωή, δεν θέλω να είμαι όλη σου η ζωή, αλλά μέρος της» σημείωσε ο Μέμος Μπεγνής.

«Έχω ακούσει ότι είμαι ατάλαντος, κακός συνεργάτης και πολλή ψωνάρα. Είχα πάει μια φορά σε φωτογράφιση κι ήταν όλοι πάρα πολύ ήσυχοι. Λέω τι έχουν και δεν μου μιλάνε; Μετά από πολλά χρόνια ο Αχιλλέας Χαρίτος μου εξομολογήθηκε ότι μας είχε πει τότε η υπεύθυνη της φωτογράφισης ότι ο Μπεγνής είναι παράξενος και δεν θα του μιλάτε για πολύ γιατί μπορεί και να φύγει. Πόσα δεν έχω μάθει και πόσες δουλειές θα έχω χάσει λόγω της λάσπης των ανθρώπων που ενδεχομένως μπορεί να ζηλεύουν ή να μην με χωνεύουν για τους δικούς τους λόγους» πρόσθεσε ο Μέμος Μπεγνής.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά