Μελίνα Ασλανίδου: Ο κούκλος Μιχάλης Κουκουτσάκης έκλεψε την καρδιά της

27 Μαρτίου, 2021 11:03 ΠΜ
More videos

Ο Μιχάλης Κουκουτσάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, εκτός από όμορφος και καλογυμνασμένος, είναι και ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της τραγουδίστριας.

Ο Μιχάλης Κουκουτσάκης είναι επιχειρηματίας στα Χανιά και σύμφωνα με την εφημερίδα, αρκετοί τον έχουν δει μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου να περπατούν στα σοκάκια της πόλης, ενώ ο Πλατανιάς, από όπου κατάγεται ο γοητευτικός Κρητικός, έχει βουίξει για το νέο ειδύλλιο. Οι δυο τους γνωρίζονταν, ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ήρθαν πιο κοντά. Αυτός είναι και ο λόγος που η Μελίνα, ενώ χώρισε, δεν άφησε τα Χανιά.

Η επιχείρηση που έχει ο Μιχάλης Κουκουτσάκης στον Πλατανιά, τα Φυτώρια Κουκουτσάκης, κατέκτησε μια πολύ σημαντική βράβευση στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ για το Νερό, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Επιπλέον, η οικογένειά του διατηρεί στα Χανιά την ταβέρνα «Ο μύλος του κερατά». Πρόκειται για ένα πολύ εργατικό παιδί που λατρεύει την οικογένειά του και τον αθλητισμό.

Η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται πως διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Μάλιστα, είναι πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Έχει ξεκινήσει εντατική γυμναστική και το καλοκαίρι αναμένεται να βάλει φωτιά στην παραλία.

Δείτε τον Μιχάλη Κουκουτσάκη