Μέλη του Ρουβίκωνα τα άτομα που μπούκαραν και διέκοψαν λειτουργεί σε εκκλησία της Αθήνας

24 Σεπτεμβρίου, 20185:45 ΜΜ

Με τη φράση “και ο άγιος φοβέρα θέλει” ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα σχολίασε την εισβολή των μελών της αναρχικής ομάδας σε εκκλησία την ώρα της Θείας Λειτουργίας.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν… ντου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Εξάρχεια την Κυριακή, λίγο μετά τις εννέα και διέκοψαν τη Θεία Λειτουργία φωνάζοντας συνθήματα.
Το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας έγραψε τη γνωστή φράση στο facebook προφανώς επιδοκιμάζοντας την ενέργεια αυτή.

Ρουβίκωνας

Προσήχθη στην ασφάλεια ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα

Προσήχθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος προσήχθη μετά τις τελευταίες του αναρτήσεις στα social media αλλά και όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο και τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλλαν σε εκκλησία την Κυριακή την ώρα της θείας λειτουργίας στο κέντρο της Αθήνας. Δικαιολογώντας την πράξη τους είπαν ότι έγινε αυτό προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της ενορίας να σταματήσει να φιλοξενεί άστεγους και υπερήλικες. Ομάδα 10 – 15 ατόμων εισέβαλε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πευκακίων στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας, και άρχισε να φωνάζει συνθήματα. Επίσης, ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με σφυριά και μπογιές στην πρεσβεία του Ιράν.

Τελικά λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερο το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας “Ρουβίκωνας”. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ρωτήθηκε για τα θέματα της έρευνας που πραγματοποιείται και μετά την ολοκλήρωση της εξέτασής του αφέθηκε ελεύθερος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News