Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαMέλη των Σπαρτιατών καλoύν σε αντιδιαδήλωση ενάντια σε πoρεία ΛOATKI στα Xανιά...

Mέλη των Σπαρτιατών καλoύν σε αντιδιαδήλωση ενάντια σε πoρεία ΛOATKI στα Xανιά – Eπιστρατεύoυν και μoναχoύς

Ακροδεξιοί στην Κρήτη επιχειρούν να σταματήσουν την αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Ανάμεσα σε όσους αντιδρούν και μέλη των «Σπαρτιατών», του ακροδεξιού μορφώματος που μπήκε στη Βουλή με τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Έχει διοργανωθεί ομοφοβική αντιδιαδήλωση, η οποία έχει την υποστήριξη και δύο υποψηφίων βουλευτών των Σπαρτιατών σε Ρέθυμνο και Χανιά, όπως γράφει το zarpanews.gr.

Η πορεία αναμένεται να ξεκινήσει στις 6:00 το απόγευμα της Πέμπτης από το Θέατρο Βλησίδης, ενώ στις 7:30 θα πραγματοποιηθεί «sunset κουήρ πάρτι» στην Παραλία του Παλιού Ξενία με μουσική από San People.

Το σκοταδιστικό κάλεσμα

«Την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά, για να διαμαρτυρηθούμε, κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές. Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας, από τα ανώμαλα αίσχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

Η αυτοοργανωμένη πορεία θα ξεκινήσει στις 18:00 με συνάντηση στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης και στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί “sunset κουήρ πάρτυ” στην παραλία του Παλιού Ξενία».

301 78bddb72 ada9 454d 9103 f40144b7b579

Σκοταδιστική αντιδιαδήλωση σε συγκέντρωση ΛΟΑΤΚΙ+ στα Χανιά

Τα πιο σημαντικά