Μελανσόν: «Ο Τσίπρας είναι από τις πιο ελεεινές φιγούρες της πολιτικής»

10 Ιουλίου, 2018 1:53 ΜΜ
More videos

Κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στράφηκε ο Ζαν Λυκ Μελανσόν, επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς και ευρωβουλευτής, αφού δε δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως μία «από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής». (Tsipras est l’une des figures les plus minables de la vie politique européenne)

Ο Μελανσόν μίλησε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV και επιχείρησε να κάνει «μαθήματα… αριστεράς» στον Τσίπρα, τονίζοντας: «Έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει» είχε πει τότε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης, δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση».

«Ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του λαού του. Πρόδωσε το λόγο του. Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του» αναρωτήθηκε ο Γάλλος πολιτικός συμπληρώνοντας ότι δεν θέλει να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει πως αν ο ίδιος αναλάβει την εξουσία θα γίνει ένας ακόμη…Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: