Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜελαχρινός, πανύψηλος και κούκλος: Ο νέος σύντροφος της Βίκυς Κουλιανού είναι μοντέλο...

Μελαχρινός, πανύψηλος και κούκλος: Ο νέος σύντροφος της Βίκυς Κουλιανού είναι μοντέλο και φαίνεται

Tρελά ερωτευμένη είναι η Βίκυ Κουλιανού και…φαίνεται. Το γνωστό μοντέλο  είναι σε σχέση εδώ και λίγους μήνες με τον Ιωάννη Σταύρο Γκολέμα και οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να το εκφράσουν και δημόσια.

Πρόσφατα η Βίκυ Κουλιανού και ο Σταύρος Γκολέμας πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Βίκυ Κουλιανού: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

Η Βίκυ Κουλιανού και ο Σταύρος Γκολέμας κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, χόρευαν συνεχώς, ενώ δεν έλειψαν και τα φιλιά και οι αγκαλιές μεταξύ τους.

Ο Σταύρος Γκολέμας είναι επίσης μοντέλο και έχει κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Μετρά συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας, φωτογράφους καθώς και αυτοκινητοβιομηχανίες.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη κοινή φωτογραφία τους κυκλοφόρησε από τα παρασκήνια του J2US όπου το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Δείτε τις φωτογραφίες από την κοινή έξοδο της Βίκυς Κουλιανού με τον Σταύρο Γκολεμά:  melachrinos panypsilos kai koyklos o neos syntrofos tis vikys koylianoy einai montelo kai fainetai 2 1536x1075 1 melachrinos panypsilos kai koyklos o neos syntrofos tis vikys koylianoy einai montelo kai fainetai 2 4 1536x1075 1 melachrinos panypsilos kai koyklos o neos syntrofos tis vikys koylianoy einai montelo kai fainetai 1 1536x1075 1

koylianou 3 koulianou 3 koylianou 21 large

melachrinos panypsilos kai koyklos o neos syntrofos tis vikys koylianoy einai montelo kai fainetai 3 650x867 1

Τα πιο σημαντικά