Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜελαχρινός, μουσάτος, ο ένας πιο ωραίος από τον άλλον: Ιδού ο κούκλος...

Μελαχρινός, μουσάτος, ο ένας πιο ωραίος από τον άλλον: Ιδού ο κούκλος αδερφός του Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Δημήτρης

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι από τους ηθοποιούς που τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, που κυριαρχεί η μυθοπλασία στην prime time ζώνη, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο του Εισαγγελέα στην σειρά «Παγιδευμένοι».

Ο γοητευτικός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια σημειώνει μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

530

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Οι σπουδές στο χώρο της διαφήμισης και η απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γεννήθηκε 26 Ιουλίου 1986 στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 2013. Για όσους δεν το γνωρίζουν ο ίδιος έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Δημήτρη.

528

Τελειώνοντας το σχολείο, ξεκίνησε σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε τηλεοπτικές σειρές

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2015 συμμετέχοντας σε δύο επεισόδια του τέταρτου κύκλου της αστυνομικής σειράς “10η εντολή”.

527

Τη σεζόν 2015-2016 έλαβε μέρος στην κωμική σειρά Μάλιστα, Σεφ! στο Mega. Το 2017 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ANT1, Δίδυμα Φεγγάρια. Από το 2017 μέχρι το 2019 πρωταγωνιστούσε στην καθημερινή σειρά “Το Τατουάζ” στον Alpha και τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνίστησε ως Γιώργος Αθανασιάδης στη σειρά του Alpha, “Έρωτας Μετά”.
Τη σεζόν 2020-2021 πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, “Αγγελική”, ως Μιχάλης Ζάχος, ενώ φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» ως Δημήτρης Μαρκέτος.

529

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αυτός είναι ο γοητευτικός αδερφός του πρωταγωνιστή

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μεγάλωσε σε μία αγαπημένη οικογένεια και έχει έναν ακόμα αδερφό, με τον οποίο μοιάζουν αρκετά. Ο Δημήτρης Λεβεντογιάννης είναι έναν χρόνο μικρότερος από τον ταλαντούχο πρωταγωνιστή του ΑΝΤ1 αλλά το ίδιο γοητευτικός με εκείνον.

526

Τα πιο σημαντικά