Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν έχει μετανιώσει που έφυγε από τη βασιλική οικογένεια...

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί δεν έχει μετανιώσει που έφυγε από τη βασιλική οικογένεια – «Απολαμβάνει τη νέα της ζωή»

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν ανακοινώθηκε πως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εγκαταλείπουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακομίζουν στην Αμερική για να ζήσουν μία πιο “απλή” ζωή, την οποία θα καθορίζουν οι ίδιοι και όχι το “στέμμα”.

Από τότε, οι σχέσεις του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ με την βασιλική οικογένεια πάνε από το κακό στο χειρότερο, ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να ρίξει τους τόνους.

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, την Κέιτ Μίντλετον και την βασίλισσα Καμίλα καμίλα το 2019 στην παρέλαση Trooping the Colour για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ.
Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, την Κέιτ Μίντλετον και την βασίλισσα Καμίλα καμίλα το 2019 στην παρέλαση Trooping the Colour για τον εορτασμό των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ. Πηγή: Instagram/ sussexroyal

Πάντως ο Tom Quinn, ειδικός σε βασιλικά θέματα και συγγραφέας ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει μετανιώσει για την απόφασή της να εγκαταλείψει τα βασιλικά της καθήκοντα, την ίδια στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι έχει δυσκολευτεί με τις συνέπειες αυτής της απόφασης. Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην Mirror σημειώνει ότι: «Η ψυχική υγεία του Χάρι έχει χτυπηθεί από την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια, αλλά η Μέγκαν δεν έχει δεύτερες σκέψεις».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι σε παλαιότερη εκδήλωση.
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι σε παλαιότερη εκδήλωση. Πηγή: Instagram/ sussexroyal

«Η Μέγκαν είναι πολύ πιο σκληρή από τον Χάρι και ευδοκιμεί στις προκλήσεις. Νιώθει δικαιωμένη, ειδικά μετά το πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού στη Νιγηρία, όπου ένιωσε ότι την αναγνωρίζουν ως μια σημαντική παγκόσμια φιγούρα», συνέχισε ο βασιλικός ειδικός.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατά την επίσκεψη τους στην Νιγηρία.
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατά την επίσκεψη τους στην Νιγηρία. Πηγή: EPA

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τριήμερη επίσκεψη του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στη Νιγηρία, η οποία θύμιζε βασιλική περιοδεία, φέρεται να έχει εξοργίσει τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Η αποφασιστικότητα της Μέγκαν είναι ακλόνητη», τόνισε ο Tom Quinn. «Απολαμβάνει τον νέο της ρόλο και την αναγνώριση που συνοδεύει».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παρακολουθούν τον αγώνα βόλεϊ στην Νιγηρία.
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παρακολουθούν τον αγώνα βόλεϊ στην Νιγηρία. Πηγή: DailyMail

Η επίσκεψη του ζευγαριού στη Νιγηρία έχει προκαλέσει την ανησυχία της βασιλικής οικογένειας, η οποία φοβάται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθούν να διατηρήσουν ανεπίσημα τη βασιλική τους θέση.

«Η συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, από τις ομιλίες μέχρι τις φιλανθρωπικές επισκέψεις, σχεδιάστηκε για να προβάλει την εικόνα τους ως ενεργά βασιλικά μέλη», εξήγησε ο συγγραφέας.

Μέγκαν Μαρκλ βασιλική οικογένεια

Τα πιο σημαντικά