Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜέγαρα: Αuτός είναι ο 23χρονος κακοποιnτής πατρıός του 4χpονου που τον ξυλοκόπnσε...

Μέγαρα: Αuτός είναι ο 23χρονος κακοποιnτής πατρıός του 4χpονου που τον ξυλοκόπnσε άγpια 

Oι απειλές του πατριού που ξυλοκόπησε τον 4χρονο στα Μέγαρα

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» παραμένει ο 4χρονος ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πατριό του μέσα στο σπίτι τους στην Βλυχάδα Μεγάρων. Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις για την κακοποίηση που δέχονταν τα τέσσερα αδέλφια λαμβάνουν μορφή «χιονοστιβάδας».

befunky design 2024 01 12t092613.787

Αυτός είναι ο 23χρονος φερόμενος κακοποιητής του 4χρονου – Παραμένει ασύλληπτος

Όπως αποκαλύπτει στο protothema.gr ο πατέρας των παιδιών, ο 23χρονος εκτός από τα σοβαρά τραύματα που προκάλεσε στο μικρό του γιο χτύπησε στο κεφάλι τον 10χρονο αδελφό του ένω ξυλοκόπησε άγρια και το τρίτο παιδί, ηλικίας 8 ετών, με αποτέλεσμα να του σπάσει το χέρι.

stigmiotypo othonis 2024 01 12 16.33.33

23xronos 1 23xronos 2

Ο 23χρονος που αναζητά η Αστυνομία

Ο ίδιος τονίζει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δράστης κακοποίησε τα παιδιά καθώς, όπως του ανέφερε η πρώην σύζυγός του, παλαιότερα είχε επιτέθει με καυτό νερό στον 4χρονο.

«Το παιδί είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Περιμένω μια ενημέρωση από τους γιατρούς, να μου πουν τι συμβαίνει. Και τα άλλα τα παιδιά που μπήκαν στο Νοσοκομείο αυτός τα χτύπησε. Το ένα το χτύπησε στο κεφάλι, του μεσαίου του έσπασε το χέρι, μπήκε χειρουργείο το παιδί. Από ό, τι μου είπε η μάνα τα χτυπούσε συχνά. Πιο παλιά είχε κάψει με νερό τον μικρό. Εγώ δεν τα ήξερα αυτά, δεν τα έβλεπα συχνά τα παιδιά. Όταν τα έμαθα, τη ρώτησα (τη μάνα) γιατί δεν πήγε στην Αστυνομία και μου είπε ότι την απειλούσε ότι θα σκότωσει τα άλλα τα παιδιά», λέει ο πατέρας των ανηλίκων.

Ο 4χρονος

Παράλληλα, περιγράφει τον 23χρονο, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία, ως ένα διαταραγμένο και αδίστακτο άτομο που συχνά γινόταν βίαιος με την οικογένεια και τους γνωστούς του.

Τα πιο σημαντικά