Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
διάφοραΜεγάλωσα τα παιδιά μου με στερήσεις και αυτά πήγαν στον πατέρα τους...

Μεγάλωσα τα παιδιά μου με στερήσεις και αυτά πήγαν στον πατέρα τους επειδή έχει Πλει Στέισον

Είμαι και εγώ χωρισμένη μαμά αν και δεν ξέρω πια αν είμαι μαμά αλλά χωρισμένη σκέτο…

Χώρισα όταν τα παιδιά μου ήταν 5 και 7 ετών. Ο πατέρας τους δεν έδωσε ΠΟΤΕ δεκάρα τσακιστή για εκείνα για να με εκδικηθεί που ζήτησα διαζύγιο ενώ τα έπαιρνε μια φορά τον μήνα για να μπορεί αυτός να κάνει τη ζωή του και φυσικά να εμποδίσει εμένα να έχω προσωπική ζωή.

Τα παιδιά τα μεγάλωσα με χιλιες δυο στερήσεις. Τα πρωινά δούλευα σε ένα τυροπιτάδικο και τα απογεύματα καθάριζα μια πολυκατοικία ενώ Σάββατο βράδυ και Κυριακές δούλευα λάντζα σε μια ταβέρνα. Πολλές φορές τα έπαιρνα μαζί μου και εκείνα έπαιρναν μαζί τα μαθήματά τους και τα έκαναν πότε στην είσοδο της πολυκατοικίας και πότε στην ταβέρνα.

Ρούχα και καλλυντικά δεν ήξερα τί θα πει. Διέλυσα τη μέση και τα γόνατά μου αλλά συνέχιζα να δουλεύω 3 δουλειές για να μην τους λείψει τίποτα.

Το αποτέλεσμα;

Σήμερα ο μικρός είναι 12 και ο μεγάλος 14 και έφυγαν τον Σεπτέμβρη από το σπίτι για να μείνουν στον πατέρα τους ο οποίος αρραβωνιάστηκε και ξαφνικά θυμήθηκε ότι έχει οικογενεια και έπρεπε να την παρουσιάσει στη νέα σύζυγο.

Εννοείται ότι τα αγόρια βρέθηκαν με καινούριο κινητό και φυσικά πλέι στέισον που εγώ τους απαγόρευα γιατί κύριο μέλημά μου ήταν να τα μάθω να διαβάζουν και να χρησιμοποιούν το μυαλό τους και όχι να καίνε εγκεφαλικά κύτταρα στα βιντεοπαιχνίδια.

Θα με πείτε σκληρή αλλά σταμάτησα να έχω οποιαδήποτε επαφή μαζί τους. Τα θεωρώ αχάριστα και ναι φταίνε κι εκείνα. Δεν είναι μωρά έχουν νοσημοσύνη.

Στις γιορτές ο μικρός με πήρε και μου ζήταγε τα ρούχα και τα παιχνίδια τους. Του απάντησα πως αφού τα έχω πληρώσει εγώ, δεν τους ανήκει τίποτα και ό,τι θέλουν μπορούν πλέον να το ζητήσουν από τον πατέρα τους αφού εκεί διάλεξαν να πάνε μετά από τις δυσκολίες που περάσαμε μαζί εξαιτίας της αδιαφορίας του.

Πονάω μέσα μου, είμαι πολύ πικραμένη αλλά δεν θα πεθάνω.

Συνεχίζω τη ζωή μου και πλέον ζω για μένα.

Ειρήνη

πηγή : singleparent.grΤα πιο σημαντικά