Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
celebritiesΜεγάλες χαρές για Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρο Κωστόπουλο: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για...

Μεγάλες χαρές για Τζένη Μπαλατσινού και Πέτρο Κωστόπουλο: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την κόρη τους, Αλεξάνδρα

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η μικρή κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα.

Η μικρή κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού γίνεται 24 ετών με τους γονείς της να καμαρώνουν την κάθε στιγμή στο πλευρό της.

Το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε στο instagram μια σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου, από τα πρώτα χρόνια της ζωής της, μέχρι και σήμερα.

«Χρόνια Πολλά λουλούδι μου» έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η παρουσιάστρια – επιχειρηματίας, με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική, ενώ βρίσκεται συχνά πίσω στην Ελλάδα, όπου και περνά χρόνο με τους γονείς και τα αδέλφια της.

Μάλιστα, χθες το βράδυ οι φίλοι της της έκαναν έκπληξη σε ένα μαγαζί που είχαν βγει για φαγητό και της πήγαν τούρτα!

Η σχέση λατρείας της Τζένης Μπαλατσινού με τις κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα

«Ο,τιδήποτε και να κάνω, θα το συζητήσω με την Αμαλία και την Αλεξάνδρα και όταν ήμουν στην πρώτη φάση της σχέσης με τον Βασίλη, οι πρώτες που το έμαθαν ήταν οι κόρες μου. Πριν ανακοινώσω τον γάμο με τον Βασίλη, το είπα στις κόρες μου, πήρα άδεια. Όταν χτίζεις μια καλή σχέση με τα παιδιά σου και ο ένας και ο άλλος νιώθουν καλά, είναι ευτυχισμένοι», είχε πει η Τζένη Μπαλατσινού για τη σχέση με τις κόρες της σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου.

183 1080x1350 1 182 660x660 1

Και είχε συμπληρώσει για την Αλεξάνδρα που σήμερα έχει τα γενέθλιά της: «Η Αλεξανδρα, που έμεινε μαζί μας και λόγω Covid-19, έχει μια σχέση πολύ καλή με τον Βασίλη. Ήταν το παιδί που έμεινε μαζί μας προτού πάει στο εξωτερικό για σπουδές».

181 660x660 1

Ενώ για τη σχέση της 24χρονης πια Αλεξάνδρας με τον μικρό Παναγιώτη-Αντώνιο, η Τζένη Μπαλατσινού είχε πει: «Η Αλεξάνδρα είναι με τον Παναγιώτη σαν μαμά σχεδόν»!

182 660x660 1

183 1080x1350 1


Τα πιο σημαντικά