Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜεγαλείο ψυχής από τον πατέρα του μηχανοδηγού: «Τι να πω και εγώ...

Μεγαλείο ψυχής από τον πατέρα του μηχανοδηγού: «Τι να πω και εγώ στη μάνα που έχασε τις δυο δίδυμες κόρες της;»

Στο Mega και την Δανάη Μπάρκα μίλησε ο πατέρας του Σπύρου Βούλγαρη, του 34χρονου μηχανοδηγού εμπορικής αμαξοστοιχίας που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη.

Ο κ. Παναγιώτης ανέφερε πως βρισκόταν μαζί με τον γιο του το τριήμερο της Αποκριάς στο Λιανοκλάδι Λαμίας και τον πήγε στον σταθμό στις 11:00 το πρωί της Τρίτης, ώστε να φύγει για τη δουλειά του.

«Στο δρομολόγιο που είχε ο γιος μου ήταν μαζί με τον μηχανοδηγό και φίλο του, Δημήτρη Μασσαλή. Οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι ο γιος μου ήταν επιβάτης στο επιβατικό τρένο, κάτι που δεν ισχύει. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο στις 21:00 και μου είπε ότι αναχωρούσε για την Αθήνα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου… Είδαμε με τη γυναίκα μου στην τηλεόραση το δυστύχημα και αμέσως τηλεφώνησα στον γιο μου. Όταν είδα ότι οι κλήσεις μου δεν πραγματοποιούνται είπα ότι ο γιος μου έχει «τελειώσει» ήδη», είπε.

Η πρώτη του αντίδραση ήταν πως ο γιος του σκοτώθηκε, καθώς από την στιγμή που οι μηχανοδηγοί είναι μπροστά, είναι αυτοί που την «πληρώνουν» πρώτα σε μία σύγκρουση.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να πω ότι ο γιος μου σκοτώθηκε. Η σύζυγος μου έκλαιγε και προσπαθούσαμε να μάθουμε κάτι για τον γιο μας. Δεν μας πήρε κανένας τηλέφωνο να μας ενημερώσει. Φύγαμε με την σύζυγό μου να πάμε στο σημείο του δυστυχήματος χωρίς να πάρουμε τίποτα μαζί μας. Ήρθαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου γινόταν ο κακός χαμός από ανθρώπους που έκλαιγαν», δήλωσε.

Ο κος Παναγιώτης περιέγραψε τον γιο του, Σπύρο, ως ένα υπέροχο παιδί και αγαπητός σε όλους.

«Δεν μου έχει βγει ούτε ένα δάκρυ, αλλά κάποια στιγμή θα ξεσπάσω σίγουρα. Συμπάσχω και με τους υπόλοιπους συνανθρώπους μου που έχασαν τα παιδιά τους. Είμαστε όλοι μία αγκαλιά. Όλοι μας έχουμε τον πόνο μας. Τι να πω και εγώ στην μάνα που έχασε τις δυο δίδυμες κόρες της και την ανιψιά της; Δεν θα χάσω ποτέ την πίστη μου στον Θεό. Ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο λόγο», δήλωσε.
Τα πιο σημαντικά