«Μέχρι και σήμερα τηλεφωνούν στον πατέρα μου για χρέη»: Ξεσπάει ο αδερφός του Βάιου Βλάχου

14 Μαρτίου, 20234:01 ΠΜ
More videos

«Αν κάτι για κάποιον είναι βάλσαμο, είναι βάλσαμο. Αν για κάποιον άλλον είναι σταυρός μαρτυρίου, είναι σταυρός μαρτυρίου».

ΟΒάιος Βλάχος είναι στη λίστα με τους 57 επιβάτες που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών. Ο αδελφός του 34χρονου, μιλώντας στον Alpha, αποκάλυψε πως ακόμη και σήμερα τηλεφωνούν στον πατέρα του για χρέη, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έλαβε μέτρα στήριξης για τις οικογένειες των θυμάτων.

«Τι να πω για τα χρέη; Μέχρι και σήμερα παίρνουν τον πατέρα μου τηλέφωνο από funds για τα χρέη. Στην κηδεία του αδελφού μου, μόλις τον βάλαμε στο χώμα, το ίδιο έκαναν για τα χρέη. Δεν λέω, υπάλληλοι είναι αλλά τι να πούμε και για τη βοήθεια; Μπορεί όλο αυτό να ‘ναι καπνός. Να ‘ναι όλα μία ανακοίνωση για να κατευνάσουν τον κόσμο. Δεν ξέρω… Γιατί κανένας δεν μας έχει μιλήσει. Με πήρε εμένα κανένας να μου πει κάτι; 15 ημέρες δεν έχω κοιμηθεί. Το τηλέφωνό μου το έχετε», είπε.

«Αν κάτι για κάποιον είναι βάλσαμο, είναι βάλσαμο. Αν για κάποιον άλλον είναι σταυρός μαρτυρίου, είναι σταυρός μαρτυρίου. Και αυτά αλλάζουν. Ο καθένας βιώνει αυτό το πράγμα, όπως το βιώνει. Είναι τόσο τρελό αυτό που έχει συμβεί που και μόνο να γυρίσεις να πεις κάτι γι’ αυτόν τον άνθρωπο, είναι έγκλημα» πρόσθεσε ο αδελφός του Βάϊου Βλάχου μετά τις αντιδράσεις που ξέσπασαν μετά τα λεγόμενα του πατέρα της Ελπίδας Χούπα όσον αφορά τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης.

«Πριν από μία εβδομάδα ψάχναμε τον αδελφό μου και τελικά δεν τον βρήκαμε ζωντανό. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου δώσατε τότε… Είδα και όσα είπε ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα, πριν από λίγες μίλησα και με τα παιδιά της Βασιλικής κι έχω να πω πως αυτή η τραγωδία μας έχει κάνει όλους οικογένεια. Και σε αυτήν την τραγωδία, ο καθένας και η καθεμία έχει δικαίωμα να νιώσει όπως θέλει και να εκφραστεί όπως θέλει και δεν μπορεί κανένας να του πει τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Βλάχος.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News