Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Με βiaζαν, με το που τελεiωσε άpχισα να κλωτσάω ό,τι έβρıσκα»: Σuγκλονiζει...

«Με βiaζαν, με το που τελεiωσε άpχισα να κλωτσάω ό,τι έβρıσκα»: Σuγκλονiζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τον πρώτο του ρόλο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, αναφερόμενος στα γυρίσματα της ταινίας «Οξυγόνο», όπου είχε συμπρωταγωνιστήσει με την Τζόυς Ευείδη.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου και ανέφερε, μεταξύ άλλων, τη σκηνή όπου ο χαρακτήρας του χτυπούσε την ηθοποιό, καθώς και τη σκηνή του βιασμού του.

Ανέφερε ότι μετά από τη σκηνή του βιασμού, είχε τόσο έντονα συναισθήματα που άρχισε να εκφράζεται με βίαιο τρόπο, βρίζοντας και κλωτσώντας οτιδήποτε βρισκόταν μπροστά του.
Σχετικά με τα παραπάνω, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Ήμουν τότε 22 ετών και ξαφνικά κάνω μία μεγάλου μήκους ταινία. Και έχω μια σκηνή που βιάζουν. Για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο, γιατί ήταν ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος, πολύ δύσκολο. Εμπιστεύτηκα και εγώ Ρέππα – Παπαθανασίου αλλά για μένα όλη τη ταινία ήταν αυτή σκηνή. Με το που τελείωσε αυτή η σκηνή μπορούσα να απολαύσω την ταινία μετά. Πριν είχα έναν κόμπο στο στομάχι για το πώς θα κάνω αυτή τη σκηνή, δεν ήταν καθόλου εύκολο δηλαδή με το που έγινε η σκηνή του βιασμού με το που τελείωσε δεν μιλούσε κανένας. Άρχισα να βρίζω, να κλοτσάω καρέκλες να κλωτσάω ό,τι έβρισκα από αντίδραση από τα νεύρα μου».

Το «Οξυγόνο» είναι μια ελληνική δραματική ταινία που κυκλοφόρησε το 2003, σε σκηνοθεσία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συμμετείχαν η Νένα Μεντή, η Μαρία Καβογιάννη, η Τζόυς Ευείδη, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μεταξύ άλλων.

Τα πιο σημαντικά