«Με τον Ηλία Ψινάκη ήταν η πιο άσχημη συνεργασία μου από όλες τις απόψεις, δεν θα το ξανάκανα»

6 Νοεμβρίου, 2022 10:49 ΜΜ
More videos

Έξω από τα δόντια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» ο Τρύφωνας Σαμαράς για την κακή συνεργασία που είχε με τον Ηλία Ψινάκη.

Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του Love Island αλλά και την Βίκυ Καγιά στο νέο κύκλο του GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας Σαμαράς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι η Βίκυ Καγιά είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, μια πολύ ωραία παρουσιάστρια και δεν το έχει ανάγκη να βρίσει ή να προσβάλλει τις διαγωνιζόμενες στο GNTM για να την συζητάνε. Αυτά τα κάνουν κάποιοι άλλοι και… όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

«Το Love Island ήταν μια κακή επιλογή της Ηλιάνας. Κάποιες φορές πρέπει να λέμε και κάποια όχι. Προσωπικά, όπως έχω ξαναπεί, αν θα μου έλεγαν ξανά να συνεργαστώ με τον Ηλία Ψινάκη και είχα την επιλογή δεν θα το ξανάκανα. Ήταν η πιο άσχημη συνεργασία μου από όλες τις απόψεις» πρόσθεσε ακόμα ο Τρύφωνας Σαμαράς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει την μεγάλη του αδυναμία στο τηλεοπτικό εγχείρημα του Νίκου Κοκλώνη αναμένοντας μάλιστα… κάτι να γίνει με την Άντζελα Δημητρίου!