Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜε θρόμβωση στο πόδι ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την δεύτερη δόση του...

Με θρόμβωση στο πόδι ο Λάκης Λαζόπουλος μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου

«Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση» λέει ο ίδιος

Αναστάτωση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η περιπέτεια υγείας του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία του για την θεατρική παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη».

Ο δημοφιλής ηθοποιός λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της Pfizer μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με εμβολικό επεισόδιο.

«Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του» δήλωσε μιλώντας στα «Νέα».

lazopoulos copy 1

Σύμφωνα με τον ηθοποιό αναμένονται τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων απαραίτητων για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης του επεισοδίου: «Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης» τόνισε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ευθύνεται το εμβόλιο:

«Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση» δήλωσε ο κ. Λαζόπουλος.

Τα πιο σημαντικά