Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜε σιδερένιο χρυσό σουτιέν και ροζ μαλλί: Ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα...

Με σιδερένιο χρυσό σουτιέν και ροζ μαλλί: Ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του στην Πάρο, πιο εκκεντρικός από ποτέ

Ο Λάκης Γαβαλάς γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του, στην Πάρο, το περασμένο Σάββατο, φορώντας σιδερένιο χρυσό σουτιέν και έχοντας το μαλλί του ροζ.

Ειδικότερα, ο σχεδιαστής μόδας δέχτηκε αμέτρητες ευχές, τόσο από αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και από τους διαδικτυακούς τους φίλους, ενώ οι φίλοι του αποφάσισαν να διοργανώσουν ένα μίνι πάρτι για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά του.

Πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Λάκη Γαβαλά

Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στο instagram, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί φωτογραφίες από το πάρτι του με τους ακόλουθούς του.

Έτσι, ανάρτησε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαρούμενος, κρατώντας την τούρτα του και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Καλημέρα φίλοι μου‼️ Το αντίθετο της αχαριστίας είναι η ΕΥΓΝΩΜΩΣΥΝΗ. Αυτό νιώθω σήμερα στα plys70 και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους φίλους μου τους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά και όλους όσους με περιβάλουν με τόση αγάπη είτε προσωπικά είτε με μηνύματα, εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους για εμένα‼️

Ο Λάκης Γαβαλάς πιο δημιουργικός από ποτέ

Στο πέρασμα μου φτάνοντας στα 70 επέτυχα δικαιώθηκα απέτυχα τιμωρήθηκα επανήλθα παρόλο που κάποιοι άνθρωποι αμφισβητούν όλα αυτά εγώ είμαι εδώ πιο δημιουργικός από ποτέ γιατί αυτό ξέρω να κάνω καλά εγώ όμως αγαπώ ακόμη κι αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο αφήνουν ένα κενό αμφισβήτησης για την προσωπικότητα και υπόσταση μου.. Ευχαριστώ πολύ‼️».

1 5 2

Τα πιο σημαντικά