Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
διάφοραΜε σγουρά μαύρα μαλλιά, μία άλλη: Κι όμως σε αυτή τη φώτο...

Με σγουρά μαύρα μαλλιά, μία άλλη: Κι όμως σε αυτή τη φώτο είναι η Μαριάννα Τουμασάτου, κανείς δεν την αναγνωρίζει

Τα παλιά θυμήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του 23χρονου εαυτού της στην Επίδαυρο.

Τη στιγμή που πόζαρε με κατσαρά μαλλιά το 1991 θυμήθηκε η ηθοποιός, «παρασέρνοντας» στο παρελθόν και τις συναδέλφους της.

«“Νεφέλες” από τα παλιά τα χρόνια! Καμαρίνι Επίδαυρος! Με το πτυχίο (το υποτιμημένο πια) ζεστό ακόμα στα χέρια μας! Αγαπημένη φωτογραφία για χίλιους λόγους, ένας από αυτούς είναι το χέρι πίσω μου, αγαπημένο χέρι ενός παιδιού που χάθηκε νωρίς! #δημητρησβογιατζης! Τα παιδιά, τα αγαπημένα της τάξης μου παιδιά, ξέρουν!

Στα παλιά τα χρόνια λοιπόν, με κατσαρά μαλλιά με μουτζούρες στα μάτια και δυνατή ψυχή! Λέγαμε θα αλλάξουμε τον κόσμο, δεν τα καταφέραμε! Τότε λοιπόν πριν τις ρετσινιές και τις ταμπέλες!

Τότε που μετά την πρόβα πηγαίναμε στο “καπάκι” και καπάκι για μπάνιο στη θάλασσα, στο θρυλικό Βιβάρι! Και όλα αυτά γιατί έκανα μια στάση μπροστά στη βιβλιοθήκη, ψάχνοντας για κάτι άλλο, κάτι που ξέχασα τώρα γιατί θυμήθηκα το τότε! Θεατρο Τέχνης 1989-1991! Σε θυμάμαι κορίτσι μου καμιά φορά», έγραψε χαρακτηριστικά η 55χρονη ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Toumasatou Official (@mariannatoumasatou)

Μαριάννα Τουμασάτου: Κάπου εκεί ήρθαν τα σχόλια από συναδέλφους

Το πρώτο συγκινητικό σχόλιο ήρθε από την πάλαι ποτέ τηλεοπτική αντίπαλο στη «Βέρα στο δεξί». Ηρώ Λούπη και Μαριάννα Τουμασάτου ήταν οι δύο γυναίκες που διεκδικούσαν την καρδιά του Στράτου στην καθημερινή σειρά του Mega.

Η Ρεγγίνα και η Δώρα παραμένουν φίλες και η Ηρώ Λούπη δεν έκρυψε πως συγκινήθηκε με την πόζα αυτή, μιας και συμμετείχε και η ίδια στην παράσταση αυτή.

718 481x639 1 719 450x407 1

Η «Βέρα στο δεξί» του MEGA ήταν καθημερινή δραματική τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2004-2007.
«Η Ελισάβετ στα γυρίσματα ό,τι υπήρχε το σάρωνε. Τα έπαιρνε όλα παραμάζωμα! Θυμάμαι μας έλεγαν “παίξτε, αφεθείτε, μη σας νοιάζει το σενάριο”», είχε πει η Ηρώ Λούπη για τη σειρά και είχε τονίσει:

«Είχε τύχει να κοιμηθώ στο καμαρίνι μου, γιατί ήταν δύσκολο να μετακινηθώ και είπα θα κοιμηθώ εδώ και αύριο θα είμαι έτοιμη για το γύρισμα. Ακόμη ο κόσμος συζητάει το “Βέρα στο δεξί”. Έδιναν πανελλήνιες, σταματούσαν το διάβασμα, νέες μαμάδες το παρακολουθούσαν τους πρώτους μήνες, ακόμη και άντρες με συνεργεία!».

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραδέχθηκε πως «η μέρα που τελειώσαμε το τελευταίο γύρισμα, είναι από εκείνες που έχω κλάψει τόσο πολύ. Μια φορά γυρίσαμε σκηνή γύρω στις 12-1 το μεσημέρι και το απόγευμα έπαιξε το συγκεκριμένο επεισόδιο!».

Τα πιο σημαντικά