Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Με ποιο δικαiωμα»: Οpγισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Νίκο Μουρατίδη

«Με ποιο δικαiωμα»: Οpγισμένη η Μπέττυ Μαγγίρα με τον Νίκο Μουρατίδη

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε μαζί με την ομάδα της στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα ο Νίκος Μουρατίδης για την Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την δική της οργή τόσο για όσα ειπώθηκαν όσο και για το γεγονός πως αυτή η άποψη προβλήθηκε από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Που να άνοιγε και το στόμα του, λέω εγώ. Άμα το άνοιγε δηλαδή τι θα έλεγε; Διότι αυτά που είπε για την κόρη της Χριστίνας Λαμπίρη, οι χαρακτηρισμοί που έκανε χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα… Άρα ο ίδιος με ποιο δικαίωμα λέει «με ποιο δικαίωμα» βγαίνουν όλοι και έχουν άποψη; Ο ίδιος γιατί έχει άποψη για το πως μεγάλωσε η Χριστίνα Λαμπίρη την κόρη της; Γιατί λέει «όπως η ίδια έχει πει» αλλά δεν είπε ποτέ η Χριστίνα Λαμπίρη αυτά τα λόγια για την κόρη της. Αν μια γυναίκα νιώθει ενοχές ότι μπορεί να έλειψε στο παιδί της ή οτιδήποτε, έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει έτσι και να το λέει» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Εσύ, λοιπόν, κ. Μουρατίδη με ποιο δικαίωμα κρίνεις και βάζεις λόγια που δεν έχει πει ποτέ η ίδια για την κόρη της και χαρακτηρισμούς απαράδεκτους, κατά τη γνώμη μου, για την κόρη της και πως την μεγάλωσε; Όλοι στο κάτω κάτω της γραφής μπορούν να έχουν άποψη, άλλο αν την συμμεριζόμαστε ή όχι, τώρα ποια άποψη προβάλλεται από τα κανάλια αναρωτιέμαι και εγώ. Διότι και η δική σας προβλήθηκε μέσα από τα κανάλια» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τα πιο σημαντικά