Με όπλο αντίκα πυροβόλησε τους διαρρήκτες ο 88χρονος στη Γλυφάδα

27 Μαρτίου, 2018 4:14 ΜΜ
More videos

Με ένα όπλο κειμήλιο τραυμάτισε τον έναν από τους δύο διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του, στη Γλυφάδα, ο 88χρονος, όπως είπε σήμερα στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο νοσοκομείο και συνέλαβαν τους δύο δράστες οι οποίοι άρπαξαν τον ηλικιωμένο από την αυλή του σπιτιού του και τον ανάγκασαν με τη βία να μπει στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Στη συνέχεια, πήγαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ο οποίος αρχικά είπε ότι είχε χρησιμοποιήσει ένα παλιό σπαθί που είχε από την εποχή που ήταν στο λιμενικό, ενώ μετά αποκάλυψε ότι χρησιμοποίησε το παλιό του όπλο.

Ο 88χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα.

Τι κατέθεσε στον ανακριτή ο 88χρονος που πυροβόλησε τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», είπε ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα, για να τον ληστέψουν.

Φανερά καταβεβλημένος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή καθώς ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη , παράνομη οπλοκατοχή , παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

Στους δυο ληστές, ο ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται καθώς ο 88χρονος τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι, ενώ ο άλλος είναι ανήλικος, ασκήθηκε δίωξη για ληστεία από κοινού.

[skai] [enikos]