Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
διάφοραΦουλ ερωτευμένος ο Χάρης Ρώμας με τον νέο σύντροφο του - «Μου...

Φουλ ερωτευμένος ο Χάρης Ρώμας με τον νέο σύντροφο του – «Μου άρεσε που μου είπε σε πιστεύω»

“Το 2021 ήταν για μένα η χρονιά της αλλαγής” είπε ο Χάρης Ρώμας.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Open Weekend” την Κυριακή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο χωρισμό του έπειτα από δέκα χρόνια, ενώ αποκάλυψε στην Ελένη Τσολάκη ότι πλέον βρίσκεται σε μια νέα σχέση.

“Το θετικό μήνυμα σε αυτό είναι ότι δεν είναι αργά, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση, για να γυρίσεις μια καινούργια σελίδα, για να σου προκύψει πιθανώς μια σχέση ζωής που είναι αυτή που θα ήθελες μέχρι το τέλος. Θέλει μια διεργασία για να γνωρίσεις σε βάθος το έτερον ήμισυ. Εδώ, μετά από δέκα χρόνια, άνοιξε μια πόρτα και λες “υπήρχε και αυτή η πτυχή; Που δεν την ήξερα, δεν την είχα βάλει στο μυαλό μου, ή δεν ήθελα να την ξέρω; Ναι, γίνεται αυτό”, επισήμανε.

“Μου αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει εκεί ένας ώμος που θα γύρω το κεφάλι μου. Είμαι ένας δυνατός άνθρωπος, αλλά δεν υπάρχει πιο μεγάλη άντληση δύναμης από αυτό τον ώμο που για πέντε λεπτά γέρνεις το κεφάλι σου και σηκώνεσαι τριπλά δυνατός. Το 2021 ήταν για μένα η χρονιά της αλλαγής”, εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Για την νέα του σχέση ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση. Την έφερε νωρίτερα, όχι ότι το έψαχνα, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί πολλοί σου λένε ότι… βγήκες στη γύρα κατευθείαν με το που χώρισες; Αυτό το φέρνει η τύχη, το φέρνει η μοίρα, έρχεται μπροστά σου. Θα δούμε κιόλας γιατί δεν μπορεί να μην είσαι επιφυλακτικός, όταν βγαίνεις από μια σχέση δέκα χρόνων. Αυτό που μου άρεσε στη νέα μου σχέση ήταν που μου είπε, όχι σ’ αγαπώ, όχι μου αρέσεις, όχι σε ονειρεύομαι, αλλά ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω».

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε ο Χάρης Ρώμας:

Τα πιο σημαντικά