Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΜε ματσαρίσματα και καπνογόνα: Πρόταση γάμου υπερπαραγωγή στο Ηράκλειο - Άφωνη η...

Με ματσαρίσματα και καπνογόνα: Πρόταση γάμου υπερπαραγωγή στο Ηράκλειο – Άφωνη η μέλλουσα νύφη

Τοn γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με την πρόταση γάμου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ήθελε η δική του πρόταση γάμου στο Ηράκλειο να είναι ξεχωριστή και τα κατάφερε. Ο νεαρός μάζεψε τους φίλους του, στο σημείο που είχε δώσει ραντεβού με την αγαπημένη του. Όλοι εμφανίστηκαν με μηχανές. Την ώρα που εκείνος την πλησίαζε, άρχισαν να μαρσάρουν και κάποιοι άναψαν καπνογόνα. Η κοπέλα έδειχνε να τα έχει χαμένα. Ο Χρήστος αμέσως μετά γονάτισε και έδωσε στη γυναίκα της ζωής του, το μονόπερο. Πώς θα μπορούσε να αρνηθεί εκείνη;

Την καλύτερη έκπληξη έκανε ένας νεαρός στο Ηράκλειο της Κρήτης στην κοπέλα του για τα γενέθλιά της. Το δώρο της ήταν ένα δαχτυλίδι, με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου, έχοντας διοργανώσει μια βραδιά που λογικά θα της μείνει αξέχαστη.

Ο Χρήστος μάζεψε την παρέα του, όλοι τους μέλη της ομάδας μοτοσικλετιστών «Street Guns Crete» και πέρασαν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα. «Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, να γιορτάσεις την οποιαδήποτε αφορμή με πάθος, αλλά πάντα με ασφάλεια». Όλοι τους φορούσαν κράνη.

Μέσα σε γενικές επευφημίες, καπνογόνα και μαρσαρίσματα, ο Χρήστος γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του Έρση και της πρόσφερε το δαχτυλίδι, αποσπώντας το πολυπόθητο «ναι».

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά