Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΜε λίγες λέξεις τον έστειλε σπίτι του: Η Κωνσταντοπούλου τα είπε έξω...

Με λίγες λέξεις τον έστειλε σπίτι του: Η Κωνσταντοπούλου τα είπε έξω από τα δόντια για Κασσελάκη 

«Το φαινόμενο Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 πούλησε την ψυχή του και πρόδωσε τον κόσμο», δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου

Βέλη κατά του υποψήφιου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, εξαπέλυσε το πρωί του Σαββάτου η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με αφορμή το λάθος του Στέφανου Κασσελάκη που χαρακτήρισε «κρατίδιό τους» τα Κατεχόμενα η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «δεν γνωρίζει τι του γίνεται όταν νομίζει ότι μπορεί να παρουσιάσει ως σαρδάμ την εκχώρηση των Κατεχομένων στην Τουρκία».

Κωνσταντοπούλου: Είναι θράσος

Η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν άφησε ασχολίαστες και τις δικαιολογίες που προέβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης για το λάθος του, λέγοντας ότι «είναι θράσος να λες ότι είσαι κουρασμένος και μην ανησυχείτε θα μου τα μάθουν».
«Τότε είσαι σίγουρα αντάξιος συνεχιστής του Τσίπρα που μας εκπροσωπούσε χωρίς να ξέρει αγγλικά» ήταν το τελευταίο «βιτριολικό» σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία καταλόγισε στον Στέφανο Κασσελάκη «έλλειψη σεβασμού» προς τους πολίτες.

«Εκείνο που έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κατακάθι ενός πολιτικού τζόγου, πολιτικού τυχοδιωκτισμού του κ. Τσίπρα και του περιβάλλοντός του που τώρα, με έναν επιδεικτικό τρόπο μέσω Κασσελάκη», τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας

«Το φαινόμενο Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 πούλησε την ψυχή του»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε τους ανθρώπους, πρόδωσε την ψυχή του και γι΄αυτό έχει φτάσει σήμερα να είναι σε αυτή την κατάσταση: εσωτερικού αλληλοσπαραγμού για την καρέκλα, με ιδιοτελείς στόχους και σκοπούς» πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Όπως είπε «δεν γνωρίζω τον κ. Κασσελάκη. Το συμπέρασμα που βγάζει κανείς αβίαστα είναι ότι εδώ έχουμε μία επιθετική εξαγορά ενός πτωχευμένου κόμματος από ένα golden boy – όπως ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του – που έρχεται να πάρει το κόμμα μέσα σε 20 μέρες. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι η μάχη αυτή δεν έχει να κάνει ούτε με αρχές ούτε με αξίες αλλά αντίθετα, υπάρχει μία πολιτική κερδοσκοπία, η οποία μετέρχεται και μαφιόζικες μεθόδους».

Στο πλευρό της Αχτσιόγλου

Στάθηκε, δε, στο πλευρό της Έφη Αχτσιόγλου μολονότι όπως είπε «μας χωρίζει ένας ωκεανός»: «Η επίθεση που γίνεται με μαφιόζικους τρόπους σε μία γυναίκα υποψήφια είναι κάτι που δεν μπορώ να σιωπήσω. Βλέπω μία οργανωμένη επίθεση σε μία γυναίκα, που αφενός δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της αριστεράς, αφετέρου αντικατοπτρίζει τι πραγματικά πρεσβεύει όλη αυτή η σύγκρουση».

«Εκείνο που έχει μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι το κατακάθι ενός πολιτικού τζόγου, πολιτικού τυχοδιωκτισμού του κ. Τσίπρα και του περιβάλλοντός του. Προφανώς είναι επιλογή του Τσίπρα ο Κασσελάκης και δεν τον τιμά αυτού του είδους η κατάσταση: να προσπαθείς να κινείς τις μαριονέτες από το παρασκήνιο και να ποιείς τη νησσαν, λέγοντας δεν παίρνω θέση. Ας αποχωρούσε και ας προσπαθούσε να περισώσει μία αξιοπρέπεια που ούτως ή άλλως την είχε χάσει» κατέληξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Τα πιο σημαντικά