Με κορονοϊό ο Γιάννης Μώραλης: «Ευτυχώς που ο ιός με ‘συνάντησε’ διπλά εμβολιασμένο»

15 Ιουλίου, 2021 9:33 ΜΜ
More videos

Ο Γιάννης Μώραλης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αφότου είχε εμβολιαστεί – Το μήνυμά τους στους αντιεμβολιαστές

Νόσησε με κορονοϊό ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. Στην ανάρτησή του, ανέφερε ότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, γι’αυτό κατά την γνώμη του και δεν είχε σοβαρά συμπτώματα.

Μάλιστα, σημείωσε ότι “μοιάζει σαν ένα μικρό κρύωμα”, εκτιμώντας ότι αν δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στους δύσπιστους, τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός “είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη:

“Ευτυχώς που ο ιός με “συνάντησε” εχθές διπλά εμβολιασμένο. Λόγω του εμβολιασμού, τον οποίο έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, μοιάζει σαν ένα μικρό κρύωμα με μοναδική συνέπεια κάποιες μέρες στην απομόνωση. Αν δεν είχα εμβολιαστεί κατά πάσα πιθανότητα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Άλλωστε ο σκοπός της δημοσιοποίησης της θετικότητας μου είναι ένας και μοναδικός. Να πειστούν και οι λίγοι δύσπιστοι ότι το εμβόλιο είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας”.