Με κορωνοϊό και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Ποια η κατάσταση της υγείας της

8 Ιανουαρίου, 2022 9:07 ΜΜ
More videos

Με κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν μερικές μέρες και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την ώρα που τα κρούσματα του φονικού ιού αυξάνονται με τεράστια ταχύτητα στην χώρα μας. Η γνωστή παρουσιάστρια συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι και εκείνη κόλλησε, ωστόσο το πέρασε ήπια.

Η Κωνσταντίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή της, Κάτι Ξαναψήνεται, η οποία πήγε μία εβδομάδα πίσω στα γυρίσματα και προβαλλόταν σε επανάληψη.

Η ανάρτηση της Σπυροπούλου και η αποκάλυψη ότι νόσησε από κορωνοϊό

«Ανυπομονώ να τα πούμε τη Δευτέρα στο καθιερωμένο μας ραντεβού στις 17:05 @katixanapsinete @skaitv.gr για την 1η εβδομάδα του 2022!

Μετά από μια μικρή περιπέτεια υγείας που είχα όπως όλος ο κόσμος που ταλαιπωρείται, ευτυχώς ανάρρωσα και εύχομαι σε όλους να είναι όλα περαστικά. Χαίρομαι πολύ που ήμουν εμβολιασμένη και το πέρασα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και σας συμβουλεύω όσοι δεν το έχετε κάνει να βιαστείτε.

Να προσέχετε τους εαυτούς σας, γιατί η υγεία είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε! Σας θέλω όλους συντονισμένους για να γίνουμε πάλι μια παρέα» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.