Με κορμί «λαμπάδα» στην παραλία η 55χρονη Νατάσα Παζαΐτη

20 Μαΐου, 2021 4:31 ΜΜ
More videos

Τι κι αν πριν από μερικές εβδομάδες έκλεισε τα 55; Καθόλου δεν έχει αλλάξει ο χρόνος την εμφάνισή της, που είναι σωστού μοντέλου. Ο λόγος για τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τη Νατάσα Παζαΐτη, που κρατά κορμί-σανίδα, λόγω του ότι κολυμπά χειμώνα καλοκαίρι. Κάνει μια μικρή παύση τους πολύ κρύους μήνες κι ύστερα, από Μάρτιο και μετά, είναι συνεχώς στη θάλασσα.

Αυτή η απόλαυση, το κολύμπι δηλαδή, για εκείνη είναι καθημερινή συνήθεια, αφού η θάλασσα βρίσκεται στα πόδια της. Από τη μεγάλη βεράντα του σπιτιού της Ραφήνας η Νατάσα ατενίζει το απέραντο γαλάζιο, καθώς η ιστορική πλέον οικία των Καραμανλήδων βρίσκεται σε ιδιαίτερα όμορφο σημείο, πάνω από έναν μαγικό κολπίσκο.

Το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί και ο πρώην πρωθυπουργός, που κολυμπάει χιλιόμετρα κάθε μέρα. Εκεί κυρίως, λοιπόν, οφείλει η Νατάσα το άψογο, καλογυμνασμένο και νεανικότατο κορμί. Αλλωστε στις μέρες μας, ως γνωστόν, τα 55 είναι τα νέα 45 και λιγότερο… Αυτό το «αλμυρό πρόγραμμα» δεν αλλάζει ούτε και τώρα που οι πανελλαδικές βρίσκονται στο επίκεντρο της οικίας Καραμανλή.

Η Νατάσα Παζαΐτη με μαύρο μπικίνι σε παλαιότερες διακοπές της

Ούτε και τώρα, που ο ρόλος της είναι πολλαπλός, καθώς, εκτός από στοργική σύζυγος και full time γιατρός που είναι, έχει να στηρίξει και τα διδυμάκια που σε λίγες ημέρες δίνουν πανελλαδικές!

Από αριστερά: Αλέξανδρος, Κώστας, Νατάσα και Αλίκη Καραμανλή

Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος, τα δύο φοβερά 18χρονα Καραμανλάκια, έχουν στρωθεί στο διάβασμα εδώ και πολύ καιρό, γιατί στις 14 Ιουνίου αρχίζουν την προσπάθειά τους για τις σχολές της αρεσκείας τους. Ο Αλέξανδρος θα… χτυπήσει οικονομικά τμήματα και η Αλίκη νομικά, το πιθανότερο. Οχι σαν κάτι άλλα… τζάκια, που κλείνουν θέσεις για τα βλαστάρια τους στα luxury πανεπιστήμια του εξωτερικού, χωρίς καν να τα αφήσουν να δοκιμαστούν στις πανελλαδικές των… πληβείων!