Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜε κορμί «λαμπάδα» που θα ζήλευαν μοντέλα στην παραλία η 55χρονη Νατάσα...

Με κορμί «λαμπάδα» που θα ζήλευαν μοντέλα στην παραλία η 55χρονη Νατάσα Παζαΐτη

Με κορμί «λαμπάδα» που θα ζήλευαν μοντέλα στην παραλία η 55χρονη Νατάσα Παζαΐτη

Τι κι αν πριν από μερικές εβδομάδες έκλεισε τα 55; Καθόλου δεν έχει αλλάξει ο χρόνος την εμφάνισή της, που είναι σωστού μοντέλου. Ο λόγος για τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τη Νατάσα Παζαΐτη, που κρατά κορμί-σανίδα, λόγω του ότι κολυμπά χειμώνα καλοκαίρι. Κάνει μια μικρή παύση τους πολύ κρύους μήνες κι ύστερα, από Μάρτιο και μετά, είναι συνεχώς στη θάλασσα.

Αυτή η απόλαυση, το κολύμπι δηλαδή, για εκείνη είναι καθημερινή συνήθεια, αφού η θάλασσα βρίσκεται στα πόδια της. Από τη μεγάλη βεράντα του σπιτιού της Ραφήνας η Νατάσα ατενίζει το απέραντο γαλάζιο, καθώς η ιστορική πλέον οικία των Καραμανλήδων βρίσκεται σε ιδιαίτερα όμορφο σημείο, πάνω από έναν μαγικό κολπίσκο.

Το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί και ο πρώην πρωθυπουργός, που κολυμπάει χιλιόμετρα κάθε μέρα. Εκεί κυρίως, λοιπόν, οφείλει η Νατάσα το άψογο, καλογυμνασμένο και νεανικότατο κορμί. Αλλωστε στις μέρες μας, ως γνωστόν, τα 55 είναι τα νέα 45 και λιγότερο… Αυτό το «αλμυρό πρόγραμμα» δεν αλλάζει.

me kormi labada pou tha zilevan montela stin paralia i 55chroni natasa pazaiti1

Η Νατάσα Παζαΐτη με μαύρο μπικίνι σε παλαιότερες διακοπές της

Ούτε και τώρα, που ο ρόλος της είναι πολλαπλός, καθώς, εκτός από στοργική σύζυγος και full time γιατρός που είναι, έχει να στηρίξει και τα διδυμάκια που γίνονται φοιτητες σε ελληνικά πανεπιστήμια! 

me kormi labada pou tha zilevan montela stin paralia i 55chroni natasa pazaiti2

Από αριστερά: Αλέξανδρος, Κώστας, Νατάσα και Αλίκη Καραμανλή

Τα πιο σημαντικά