Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
διάφορα«Με κοίταζε και αuνανιζόταν» – Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου με την αποκάλυψη...

«Με κοίταζε και αuνανιζόταν» – Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου με την αποκάλυψη της

Η Άντζελα Δημητρίου δεν έχει περάσει λίγα στη ζωή της, με την ίδια να αποκαλύπτει ένα περιστατικό από το παρελθόν, που ακόμη μοιάζει να την έχει «στοιχειώσει» ως εμπειρία.

Η Λαίδη, για την οποία πασίγνωστος τραγουδιστής αποκάλυψε τη σχέση τους στο παρελθόν, είχε αναφερθεί στο συμβάν αυτό με έναν θαυμαστή της που πήγαινε έξω από το σπίτι της στα νότια προάστια και αυνανιζόταν μπροστά της.

Η εξομολόγηση της Λαίδης για το ακραίο περιστατικό:

Σου έχει συμβεί κάποιο περίεργο περιστατικό τη νύχτα;

Ναι, ήταν ένας ανώμαλος πολλά χρόνια πριν. Την ώρα που γύριζα από τη δουλειά μου. Τότε εργαζόμουν στη Νεράιδα, είχε έρθει στην πολυκατοικία μου, είχε κρυφτεί πίσω από τα δέντρα και όταν εγώ έφτασα και πάρκαρα, πάω να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου και τον βλέπω στο τζάμι του συνοδηγού και με κοίταζαν δύο μάτια γουρλωμένα και αυνανιζόταν.

Το έκανε μία φορά;

«Μου το έκανε 3-4 φορές.» ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου στην εφημερίδα ON Time και την Σάσα Σταμάτη.

Εσύ πώς αντέδρασες τότε;

Επειδή τότε ήταν δίπλα μας η αστυνομία, τον έπιασε, με καλέσανε κι εμένα και πήγα. Και μου λέει «σε θυμάμαι στη Χαλκίδα, μου έκλεινες το μάτι» και του απάντησα «Εγώ; Πότε έγινε αυτό; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Θέλω να μου πεις και τη γνώμη σου για όλες τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό από γυναίκες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική βία…

Η γνώμη μου είναι καλά κάνανε και μιλήσανε. Η αλήθεια όταν κρυφτεί δεν είναι ωραίο πράγμα. Η αλήθεια πονάει, αλλά πρέπει να βγει.

Τα πιο σημαντικά