Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΜε κασκόλ του Ολυμπιακού ο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό που έζησα χθες με...

Με κασκόλ του Ολυμπιακού ο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτό που έζησα χθες με τα παιδιά μου… έκλαιγα 10 λεπτά»

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το βράδυ της 29ης Μαΐου 2024, καθώς έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άντεξε στην πίεση της Φιορεντίνα και τελιλά νίκησε με 1-0, στέλνοντας στα ουράνια τους χιλιάδες φιλάθλους που βγήκαν στους δρόμους.

Πανηγυρικό ήταν σήμερα και το κλίμα στο “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα να φοράει κασκόλ του Ολυμπιακού και να περιγράφει τις συγκινητικές στιγμές που έζησε χθες.

Δείτε το βίντεο:

Ο παρουσιαστής παρακολούθησε άλλωστε τον αγώνα με τους γιους του, μέσα από την OPAP Arena.

“Το έζησα και αυτό. Εγώ ήμουν Ολυμπιακός από μικρός. Πήγαινα από πιτσιρικάς όταν είχαμε έδρα το ΟΑΚΑ. Πήγαινα παράνομα σε θέσεις που είχαν βγάλει τα καθίσματα. Με χιόνια με κρύο, μόνος μου, δεν έχανα ματς. Ήμουν ο οπαδός που όταν έχανε ο Ολυμπιακός στεναχωριόμουν και ήθελα πάντα να χάνουν οι ελληνικές ομάδες.

Αυτό που έζησα χθες με τα παιδιά μου… που έκλαιγα σαν μικρό παιδί 10 λεπτά με τα παιδιά μου. Τα συναισθήματα που σου προσφέρει ο αθλητισμός είναι μοναδικά. Το λέω και ανατριχιάζω.

Πήγα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ από την υπερένταση και την αδρεναλίνη. Έκλαιγα σαν μικρό παιδί. Αυτό το χθεσινό… Πραγματικά αφήστε τα καφριλίκια και τα οπαδικά. Στο ποδόσφαιρο είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως στο μπάσκετ ο Παναθηναϊκός. Αυτές είναι αλήθεις. Το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Γράφτηκε ιστορία για την Ελλάδα” είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τα πιο σημαντικά