Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΜε εξώδικο απαντούν Μαραντίνης - Χρηστίδου στον Παπανώτα

Με εξώδικο απαντούν Μαραντίνης – Χρηστίδου στον Παπανώτα

Προθεσμία τριών ημερών δίνει ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου στον Δημήτρη Παπανώτα προκειμένου να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε σχετικά με τον τραγουδιστή και την «λατρεία» του στο γυναικείο φύλο, αφήνοντας αιχμές για την προσωπική και οικογενειακή ζωή του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy day» στον Alpha αναμένεται να λάβει εξώδικο μέσω του οποίου θα του ζητείται να ανακαλέσει όσα είπε για τον τραγουδιστή.

Σημειώνεται, ότι η υπόθεση ξεκίνησε από κάποιες αναφορές σχετικά με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά επεκτάθηκε… θίγοντας την οικογένεια του τραγουδιστή. Ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στον Θοδωρή Μαραντίνη (στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στον Alpha) είπε χαρακτηριστικά:

«Αν θέλει να χαρακτηρίσει κάποιους «άνδρες» και «δημοσιογράφους» να μας πει ποιους εννοείς για να του απαντήσουμε κιόλας. Αν εννοείτε συγκεκριμένα άτομα πρέπει να απαντήσουν αυτά τα άτομα, να μας πείτε ποιους εννοείτε. Όσο για το ότι είναι λάτρης του γυναικείου κορμιού το ξέρουμε, αποδεδειγμένο και συζητιέται σε όλη την Αθήνα».

Αυτή η αποστροφή του λόγου του, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ζευγαριού. «Δεν στεκόμαστε στα θέματα για τα παραπάνω κιλά, αλλά στις αναφορές που έγιναν και μπορεί να προκαλέσουν την διατάραξη της οικογενειακής ισορροπίας, καθώς και υπάρχουν και παιδιά. Πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα κάθε οικογένειας και ήταν μια ανήθικη αναφορά. Στην περίπτωση που δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, θα στραφούμε νομικά εναντίον του δημοσιογράφου, αλλά ενδεχομένως και του σταθμού που φιλοξένησε αυτή τη δήλωση”, σχολιάζει στο ethnos.gr ο δικηγόρος του ζευγαριού κ. Νίκος Αγαπηνός.

Νίκος Αγαπηνός

Το εξώδικο που έχει σταλεί στον Δημήτρη Παπανώτα, αναφέρει: 

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις δηλώσεις που προβλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή κακεντρεχή σχόλια κυρίως του Δημητρίου Παπανώτα σε βάρος του Θοδωρή Μαραντίνη και της συζύγου του Σίσσυς Χρηστίδου, τα οποία αναπαρήχθησαν από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και τα social media, επισημαίνουμε ότι αποκλειστικό μέλημα των ανωτέρω είναι η προστασία των ανηλίκων τέκνων τους και της οικογενειακής τους ζωής, ηρεμίας και γαλήνης, όπως άλλωστε μέχρι και σήμερα οι ίδιοι έχουν αποδείξει εμπράκτως με την συμπεριφορά τους.

Ήδη τα εν λόγω σχόλια εκφεύγοντας των ορίων των αξιολογικών κρίσεων έχουν λάβει τη μορφή δυσφημιστικών διαδόσεων δήθεν γεγονότων και η διατύπωση αυτών εγγίζει τα όρια του ποινικού δικαίου και βαρύτατης παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Για το λόγο αυτό δηλώνουν ότι θα προασπίσουν με κάθε νόμιμο μέσο τόσο την προσωπικότητά τους όσο και το συμφέρον των ανηλίκων τέκνων τους από τις ψευδείς και χυδαίες αναφορές στο πρόσωπό τους, τις οποίες αποκρούουν ως κακοήθεις και θεωρούν ότι στόχο έχουν να πλήξουν τους ιδίους και προέρχονται κατά βάση από τον Δημήτριο Παπανώτα.

Προς το σκοπό αυτό επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους και κάθε αξίωσής τους αστικής – ποινικής και έχουν αναθέσει στην δικηγορική εταιρία «ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» την αποστολή του παρόντος με την ταυτόχρονη δήλωση ότι αμφότεροι θα προασπίσουν το συμφέρον της οικογενείας τους και των ανηλίκων τέκνων τους με κάθε νόμιμο τρόπο. Παράλληλα χορηγείται μια προθεσμία τριών ημερών στον Δημήτριο Παπανώτα να ανακαλέσει τα κακεντρεχή σχόλια και να προβεί σε δημόσια δήλωση ανάκλησης των συκοφαντικών του δηλώσεων και παροχής συγγνώμης. Άλλως θα επέλθουν οι νόμιμες συνέπειες».

Τα πιο σημαντικά