Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το χειρουργείο της 12χρονης Νικολίας – Το ευχαριστώ της μητέρας

9 Ιουνίου, 20235:33 ΜΜ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση της 12χρονης Νικολίας από την Πάτρα που ταξίδεψε ως το Ανόβερο προκειμένου να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αφού ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και οι δυσκολίες για τη Νικολία που είχε ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό και ο οποίος μεγαλώνει, φτάνοντας να επηρεάσει κάποια στιγμή ζωτικά της όργανα, χειρουργήθηκε.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια και στην έκκληση που έγινε για τη συγκέντρωση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού, ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη. Μέσα σε λίγες ώρες το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε και έτσι το ταξίδι ζωής πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε λίγες ημέρες η Νικολία επιστρέφει πίσω στην Ελλάδα!

Η μητέρα της μικρής Νικολίας, η κ. Ιωάννα Μπακοπούλου, ανέφερε σχετικά: «είμαστε δυνατές είμαστε νικήτριες!!! Όλα πήγαν τέλεια με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας και τα θαυματουργά χέρια των γιατρών της Γερμανίας!!! Η Νικολία μας αναρρώνει πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμεναν και οι γιατροί έχουμε βέβαια και την αποκατάσταση μπροστά μας αλλά είμαστε ευγνώμονες για το αποτέλεσμα!! Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας που συμβάλλατε για αυτό το αποτέλεσμα!!!!Τα φιλιά μας και την αγάπη μας!!!!».

Ακούστε τι δήλωσε η ίδια στη «Ζούγκλα», που ήταν το πρώτο πανελλαδικό site που ανέδειξε το θέμα.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News